Scandal la inaugurarea Iulius Parc din Cluj. Primarul Emil Boc și președintele CJ Cluj Horea Uioreanu s-au certat pe cine e proprietarul parcului - VIDEO

 

Reprezentantii autoritatilor locale s-au certat în public la inugurarea parcului de lângă Lacul Gheorgheni, motivul fiind cine are mai mare merit în realizarea noului parc și cine este de fapt, proprietarul.

 

Primul care a luat cuvântul la inaugurarea parcului a fost Horea Uioreanu, moment la care totul parea sa decurgă normal, ca și la inaugurarea oricărui obiectiv.

 

A venit, însă rândul primarului Emil Boc să ia cuvantul, iar in speech-ul sau acesta a spus ca Primaria Cluj-Napoca a dat autorizatie pentru realizarea parcului si că deține o parte din teren alături de Consiliul Județean, fiind proprietarul zonei, remarcă ce se pare că l-a enervat pe președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu.

 

În momentul în care și-a incheiat discursul Emil Boc, Horea Uioreanu a anuntat ca vrea sa mai spuna ceva. Astfel, a precizat acesta, terenul este al Consiliului Judetean Cluj, si prin urmare, corect ar fi sa se spuna ca ei sunt si beneficiarii parcului.

 

Prezentatorul evenimentului, Cristian Grindean, a intervenit apoi spunand ca nu crede ca e cazul sa se certe acolo pe cine este proprietarul, ci sa se bucure de un eveniment important pentru Cluj.

 

Cearta nu s-a incheiat insa, primarul Emil Boc cerand sa ia din nou cuvantul, moment in care a declarat ca arhitecta primariei i-a spus ca primaria detine pe toata lungimea parcului , in jurul lacului, o suprafata cuprinsa intre 4.5 si 5 metri din terenul de langa lac.

 

Multimea care a asistat la eveniment a inceput sa se amuze deja cand dupa aceasta interventie a cerut sa ia cuvantul si directorul Hotelului Univers T, Valentin Lungu, care a precizat la randul sau ca hotelul pe care il conduce, si care este in subordinea Consiliului Judetean Cluj,  este proprietarul a 85% din terenul pe care este facut parcul.

Comentarii Facebook