SCANDAL LA GUVERNARE: Antonescu i-a dat ultimatum lui Ponta. Să decidă până luni dacă mai vrea guvern cu PNL



Scandalul din cadrul alianței USL a atins un nou punct culminant, joi seara, în urma declarațiilor liderului PNL, Crin Antonescu, care i-a dat un ultimatum premierului Victor Ponta, pentru a decide dacă mai dorește să facă guvern cu liberalii.

Domnul premier Ponta are de răspuns până luni dacă doreşte să mai facă guvern în continuare cu PNL, cu Iohannis vicepremier sau doreşte să construiască o altă alianţă cu Voiculescu, cu Oprea, cu Constantin, cu cine doreşte. Atunci să spună foarte clar lucrul acesta să ştim fiecare pe ce drum mergem", a spus Antonescu, la B1.

Liberalul a precizat și că PNL nu se află în situația în care să accepte condiții de la Victor Ponta.

"Nu suntem în situaţia de a accepta condiţii de la domnul Ponta", a spus Antonescu.

De asemenea, Crin Antonescu a mai declarat, tot joi, că nu va accepta transformarea USL "într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare".

"Un singur lucru trebuie să fie clar şi pentru Victor Ponta, şi pentru Ilie Sârbu, şi pentru Daniel Constantin, şi pentru toată lumea: PNL a făcut în anumite condiţii şi a cerut votul românilor pentru USL. Dacă cineva crede că PNL, cuminţel aşa, va accepta transformarea USL într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare, se înşală", a spus Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Comentarii Facebook