Sala Polivalentă va fi administrată de o societate comercială. Emil Boc: ”Suntem nevoiți să angajăm oameni care să se ocupe de sală”


Primarul Emil Boc a anunțat că după finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă, aceasta va fi administrată de o societate comercială.

Motivul pentru care s-a luat această decizie, explică edilul, este desființarea de către Guvern a posturilor din Primărie destinate Sălii Polivalente.

Consiliul Local va înființa un S.A. care se va ocupa de administrarea Sălii Polivalentre. Motivul pentru care urgentez acest demers este pentru că în urma deciziei Guvernului s-au desființat posturile vacante care erau la Primarie pentru Sala Polivalentă și nefiind alocate fonduri suplimentare pentru plafonul de salarii suntem în imposibilitatea de a angaja la Primărie oameni care să se ocupe de administrarea Sălii Polivalente”, a declarat Emil Boc.

Primarul a precizat că se va merge pe modelul societăților comerciale deja existente în oraș, precum cea de la Cluj Arena.

Deciziile privind administrarea sălii vor fi luate de către un Consiliu de Administrație, ales de către consilierii locali.

Comentarii Facebook