Miercuri 24 Aprilie

S-a decis! Elena Udrea poate fi urmărită penal: Sunt un caz de Cartea Recordurilor


Camera Deputaților a decis, marți, să aprobe cererea procurorilor DNA pentru urmărirea penală a Elenei Udrea.

Decizia a fost luată prin vot secret, cu 14 voturi pentru, 2 împotrivă şi 3 abţineri.

Deputatul Elena Udrea le-a spus deputaţilor marţi că ar face un bine dacă ar vota cererea DNA de urmărire penală pe numele său, spunându-le totodată colegilor că actualul Parlament ''este cel mai laş şi nepregătit din istoria de după 1989''.

''Iată-mă că sunt pentru a patra oară în ultimul an şi jumătate în faţa dumneavoastră (…) Eu mă întreb dacă nu v-aţi plictisit sau dacă nu vă era dor de mine. Personal, mă simt ca într-un moment de stand-up comedy sau de stand-up tragi-comedy. Am toate motivele să solicit la Cartea recordurilor să se înregistreze acest caz. N-a mai existat niciodată un parlamentar împotriva căruia să se formuleze 16 cerereri de arestare preventivă, de reţinere, de urmărire penală şi totul într-un an şi jumătate. Doar pentru mine aţi fost obligaţi să votaţi de 16 ori şi astăzi veţi mai vota încă o dată'', le-a spus Elena Udrea colegilor deputaţi, potrivit Mediafax.

De asemenea, fostul ministru a mai spus că este o victimă a ''sistemului'', iar ei îi este fabricat câte un dosar ''ori de câte ori sistemul are o problemă pe care vrea să o muşamalizeze''.

''Tot ce mi se întâmplă nu are legătură cu justiţia sau cu ideea de dreptate. Sunt încercări de a mi se închide gura şi de discreditare. Sunt parte din planul sistemului de a vă inocula teama, spaima în rândul clasei politice, de a vă face să tremuraţi în bănci şi de a executa astfel prin intermediul vostru un plan de manipulare uriaş în vederea acaparării toale a puterii'', a mai susţinut Udrea de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Comentarii Facebook