Remus Lăpușan îi acuză pe ”învățăceii lui Boc” că fac demagogie în cazul Autostrăzii Transilvania

 

PSD Cluj îi acuză pe liderii PDL Cluj că folosesc multă demagogie în declarațiile lor. Social democrații au dat ca exemplu Autostrada Transilania. 

 

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, a afirmat că, făcând referire la declarațiile ”învățăceilor lui Emil Boc”, că ”astăzi nu ar fi trebuit să mai discutăm subiectul Autostrăzii Transilvania, dictonul ”Autostrada Transilvania se execută și nu se discută” aparținându-i integral fostului premier Emil Boc, dar care în perioada guvernării sale a abandonat proiectul, chiar dacă a avut oportunitatea să-l finalizeze”. 

 

PDL Cluj continuă politica demagogiei pure în cazul Autostrăzii Transilvania. Guvernul USL a alocat 188 de milioane de lei din bugetul național Autostrăzii Transilvania, pentru acoperirea datoriilor din perioada cabinetului Boc, iar construcţia autostrăzii Sebeş-Turda, cu o lungime de 70 de kilometri îi nemulțumește pe liderii PDL, aceștia recurcând la împroșcarea cu noroi asupra tot ce construiește cabinetul Ponta”, a mai afirmat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Liderul social democraților clujeni susține că în județ sunt mai multe investiții susținute din fonduri guvernamentale, între care: devierea Someșului, construcția noii piste de 2.100 de metri a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, construcţia autostrăzii Sebeş-Turda, reabilitarea drumurilor județene, extinderea si reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată din județul Cluj.

Comentarii Facebook