Remus Lăpușan: Cluj Arena va intra în faliment după alegeri! (P)



Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că societatea comercială care administrează stadionul Cluj Arena, aflat în subordinea Consiliului Județean Cluj, este falimentară.

Acesta a declarat că societatea Cluj Arena SA va intra în faliment după ce se vor termina alegerile, dând vina pe cei din administrația PNL, aflați în fruntea Consiliului Județean.

Societatea comercială Cluj Arena este falimentară. Datorită incompetenței administrative s-a ajuns la situația în care Cluj Arena are o datorie de 8,5-8,6 milioane de lei, în ceea ce privește taxele și impozite către municipiul Cluj-Napoca, și cred că a ajuns la vreo 4 milioane în ceea ce privește penalitățile din cauza neplății acelor impozite. Eu declar public, SC Cluj Arena va intra în faliment după alegeri. Ei au făcut tot posibilul pentru a amâna intrarea în faliment în această perioadă, dar după alegeri cu siguranță Cluj Arena va da faliment. Acolo CJ Cluj va suferi o pierdere de 50% din suma de care vorbeam pentru că participăm la câștig și la pierdere”, a declarat preșeidntele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

 

 

Produs de SC DHC MEDIA NET SRL, la comanda PSD CLUJ

Mandatar: 21160002

Comentarii Facebook