Remus Lăpuşan: Cluj Arena are 15 milioane de lei datorii. Șefii Arenei sunt membri PNL

 

Consilierul județean Remus Lăpușan a ținut să explice controversele din jurul cedării stadionului Cluj Arena de la Consiliul Județean Cluj spre Primăria Cluj-Napoca. 

 

Cluj Arena este în proprietatea privată a judeţului Cluj, cei care au condus societatea comercială (SC Cluj Arena) sunt membri PNL, nu are management performant, are 15 milioane de lei datorii

 

CJ Cluj participă 50% la partea de profit şi pierderi. Şi în Consiliul de Administrație au fost membri PNL care nu au venit cu soluţii. PNL trebuie să îşi asume managementul defectuos”, a precizat Remus Lăpușan.

 

Stadionul a ajuns în datorii după ce conducerea SC Cluj Arena a virat milioanele de euro din returnarea de TVA în bugetul Consiliului Județean Cluj, la solicitarea conducerii de la acea vreme. DIn sumele provenite din TVA s-ar fi putut achita impozitul pentru clădire. 

 

Dacă la CJ Cluj ştiam că nu este făcută recepţia, găseam soluţii să fie plătit debitul. Dacă Boc era un bun primar şi ştia ce are în curte, putea întreba dacă stadionul plăteşte ceva impozite sau nu. Cei de la CJ Cluj care au răspuns de Cluj Arena sunt tot de la PNL, a fost o afacere a PNL, trebuie să îşi asume managementul defectuos.

 

Până acum, Primăria trebuia să se implice şi mai mult în relaţia cu Cluj Arena și să permită tinerilor, elevilor şi bătrânilor să intre pe stadion la diverse acţiuni”, a mai spus Lăpușan.

 

Stadionul Cluj Arena a fost realizat cu bani de la Guvern și de la Consiliul Județean Cluj.

Comentarii Facebook