Quatro Eco Salub: Vom curăța tot Floreștiul de gunoaie, în acest weekend

 

Firma Quatro Eco Salub va declanșa, în acest weekend, o operațiune uriașă de curățare a Floreștiului de deșeuri. 

 

E normal ca noi să prestăm serviciul în fiecare zi și să respectăm programul, chiar dacă am avut probleme în ultima vreme. Ca atare ne-am mobilizat și am reușit să găsim sprijin în contextul în care am închiriat o flotă de camioane, care ne va fi la dispoziție sâmbătă și duminică. Ca atare, vom intra cu 8 camioane pe Florești, din care cel puțin 5 vor face două curse. Vom face 13 transporturi sâmbătă, iar duminică vom proceda întocmai ca și sâmbătă, până când vom elibera Floreștiul de deșeuri. Floreștiul însemnând și satele aferente. Am vrut să intrăm și pe Luna, dar până la urmă acolo vom culege luni gunoaiele, cu mașinile noastre. 

 

Vreau să fie foarte clar: contractul pe care îl avem cu cetățenii trebuie respectat, chiar dacă anumite asociații de proprietari nu-l respectă. Pe mine mă interesează ca omului să-i fie bine. Eu judec problema din punct de vedere uman, în această fază. În rest, contractul este 100% comercial”, a spus Florin Otrocol. 

 

De săptămâna viitoare, Quatro Eco Salub va intra în program normal, ”cu condiția să nu ne pice camioanele noastre”, a mai spus Otrocol.

 

Firma va duce gunaoiele, în weekendul 17 - 18 decembrie, la rampa de gunoi de la Pata Rât, deținută de Salprest Rampă. ”Avem un acord de principiu pentru acest weekend, dar apoi vom duce deșeurile la Oradea”, a mai spus Florin Otrocol.

 

Directorul Quatro Eco Salub a dezvăluit că poartă în continuare negocieri cu cei de la Salprest Rampă. ”Vom purta negocieri cu rampa de la Cluj și, dacă vom ajunge la un acord de principiu, pe care noi să-l putem respecta, atunci vom continua cu rampa Clujului. Totul depinde dacă noi nu vom mai acumula datorii. Dacă nu ne vom descurca tot cu Oradea, ca și până acum”, a mai spus directorul Quatro Eco Salub.

Comentarii Facebook