Quatro Eco Salub la un pas să piardă Floreștiul! Motivul: conturi blocate și tariful dublat

 

Quatro Eco Salub are conturile blocate, iar administratorul firmei de salubritate a cerut majorarea tarifului de la 8 lei la 14 lei. 

 

Primarul Horia Șulea s-ar opune acestei majorări, astfel că varianta ar fi intrarea în comună a altui operator privat. 

 

Luni dimineața, conturile Quatro Eco Salub au fost blocate in urma solicitarilor facute de catre doua societati, una dintre acestea fiind Salprest Rampa, caruia Quatro Eco Salub ii datoreaza aproximativ 750.000 de lei, scrie floresti24.ro.

 

Schimbarea operatorului de salubritate se poate face doar daca Quatro Eco Salub informeaza in scris UAT Floresti ca se afla in imposibilitatea de a-si mai indeplini clauzele contractuale, gest pe care pana la ora redactarii acestui material nu l-a facut.

 

Iesirea UAT Floresti din SC Quatro Eco Salub, respectiv delegarea serviciilor de salubritate unui alt operator, cel mai probabil SC Strict Prest SRL (Jenucu Veres//Salprest), se poate face numai în urma retragerii licenței de operare a actualei firme.

 

Ca o rezolvare pe termen scurt, Quatro Eco Salub ar putea închiria masinile unui alt operator, dar nu și forța de muncă, pentru că acest lucru ar însemna delegarea in totalitate a licenței de operare.

 

O decizie va fi luată în cursul acestei zile, când are loc o ședință cu operatorul Quatro Eco Salub.

Comentarii Facebook