Miercuri 24 Aprilie

PSD despre declaratia lui Alin Tise: Autostrada Transilvania este proiectul de care PDL Cluj isi bate joc


PSD Cluj a reactionat in urma anuntului facut de Alin Tise potrivit caruia Consiliului Judetean Cluj vrea sa continue Autostrada Transilvania la stadiul de drum judetean.

"Am vazut ca actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj a iesit azi din nou cu declaratii fanteziste in care ne spune ca va construi un tronson din Autostrada Transilvania in regim de drum judetean. Le reaminstesc celor de la putere ca au obligatia fata de cetateni de a face tot posibilul pentru a finaliza lucrarile la Autostrada Transilvania, un proiect esential pentru noi, si nu de a o transforma in subiect de campanie electorala. Sper ca nu ne-am intors in perioada in care actualul presedinte, dl Basescu era ministru al transporturilor si ne spunea ca nu avem nevoie de autostrazi, motiv pentru care azi ni se propun drumuri judetene.  Probabil dl Tise vrea sa foloseasca si autostrada ca si suport publicitar, si, pentru ca nu mai are pe ce sa isi puna numele odata cu terminarea lucrarilor de la Cluj Arena, vrea si autostrada", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

Alin Tise a propus Ministerului Transporturilor permisiunea de a realiza doua tronsoane de cate 8,5 kilometri, intre Gilau si Nadaselu si Campia Turzii si judetul Mures, la stadiul de drum judetean.

 

Vezi si...

Consiliul Judetean Cluj continua Autostrada Transilvania ... la nivel de drum judetean VIDEO

Comentarii Facebook