PSD Cluj-Napoca îi acuză pe Boc și pe liberali că ascund problemele de la Sala Polivalentă



PSD Cluj-Napoca îi acuză atât pe Emil Boc, cât și pe consilierii locali PNL, că ascund problemele manageriale de la Sala Polivalentă, drept urmare a incidentului în care un copil a fost rănit după ce a căzut sub tribune.

Social-democrații spun că nici directorul instituției, nici membrii Consiliului de Administrație nu-și asumă vreo vină ”iar primarul Emil Boc, prin viceprimarul Gheorghe Șurubaru, alege să adoarmă subiectul printr-un raport preliminar lipsit de consistență”.

Exact cum așa am precizat în conferința de presă, organizată săptămâna trecută, tribuna retractabilă NU funcţiona la momentul recepţiei, așa cum ne-a asigurat viceprimarul Gheorghe Şurubaru. Fostul director al Sălii Polivalente, dl. Constantin Răduţă, a precizat pentru o publicație de știri locală, că ``Tribuna a funcţionat o singură dată, după aceea a sărit de pe şine şi nu a mai mers decât împinsă. Asta se întâmpla înainte de momentul recepţiei``. Prin urmare, cine a semnat recepția lucrării domnule Emil Boc și cine răspunde pentru semnătură?

De asemenea, în cazul acestui accident, de ce membrii conducerii Sălii Polivalente și membrii Consiliului de Administrație nu răspund în fața consilierilor locali ai municipiului Cluj-Napoca, aceștia având rolul de a monitoriza și controla activitatea de administrare a Sălii Polivalente?” întreabă deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

Astfel, social-democrații propun o nouă întâlnire cu cei din conducerea Sălii Polivalente, cu cei care au semnat recepția lucrării și consilierii locali, joi, consilierilor locali, joi, 24 martie, începând cu ora 16.00, în Primăria Cluj-Napoca, pentru ca aceștia să dea explicații.

Comentarii Facebook