PSD Cluj îl acuză pe Alin Tișe că minte în legătură cu Spitalul Regional de Urgență Cluj

 

Senatorul Alin Tișe a afirmat în cursul zilei de joi, 8 ianuarie, că PSD nu are resurse pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj și că pedepsește Clujul pentru că nu l-a votat pe Ponta.

 

PSD n-are resursele necesare construirii SRU, PSD asasinează SRU, pedepsind Clujul pentru că n-a votat cu neocomunistul Ponta. Din mai 2012, de când a căzut guvernul MRU, sunt la guvernare şi n-au reuşit să facă nici un pas înainte faţă de stadiul în care am lăsat eu şi premierul Emil Boc proiectul, cu terenul din Floreşti pus la dispoziţie şi eliberat de orice sarcini.

 

Propun parlamentarilor PSD din Cluj, pentru că au minţit în campanie, când au pus un panou în Floreşti pe care scria ”Aici vom construi SRU”, pentru că s-au dovedit inutili în parlament, să demisioneze din parlament şi promit că voi demisiona şi eu, după ce o vor face ei, dacă doar aşa se poate construi SRU”, a anunţat Alin Tişe.

 

PSD Cluj susține că Alin Tișe este ”ipocrit”, pentru că, în anul 2007, asigura din postura de Prefect al Județului Cluj, răspicat, că în cel mult un an va începe construcția Spitalului.

 

Părerologia senatorului Alin Tișe cu privire la situația acestui obiectiv regional este penibilă, în mandatul său de președinte al Consiliului Județean (2008-2012), corelat cu mandatul de premier al nașului său Emil Boc, nerealizând NIMIC pentru construirea acestui Spital.

 

În contextul prezentat mai sus, Alin Păunel Tișe minte cu nerușinare clujenii, uitând să menționeze în elucubrațiile sale, că în Stategia Naționala 2014-2020 în domeniul Sănătății, aprobată în ședință de Guvern, Acordul de Parteneriat aprobat de CE și memorandumul cu Banca Mondială, se menționează expres Spitalul Regional de Ugență Cluj ca obiectiv prioritar construibil din fonduri europene.

 

De asemenea, îi reamintim dlui. Alin Păunel Tișe, că la sfârșitul anului 2012, USL a demarat procedurile privind preluarea de la Ministerul Apărării Naționale a restului de teren alocat pentru construirea Spitalului Regional de Urgență.

 

Cred că dl. Alin Tișe trebuie să analizeze atent, înainte de orice declarație, precaritatea investițiilor mandatului Emil Boc premier-Tișe președinte al CJ, în perioada 2008-2012, în comparație cu prioritizarea Clujului și a regiunii de nord-vest în mandatul premierului Victor Ponta. Pentru o mai bună înțelegere a lucrurilor îi reamintesc trei investiții importante în zonă, finanțate de Guvernul Ponta, în ultimii trei ani: reînceperea lucrărilor la Autostrada Transilvania, începerea lucrărilor la Autostrada Turda-Sebeș și finalizarea centurii Vâlcele-Apahida”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

 

 

Comentarii Facebook