PSD Cluj îi cere lui Mihai Seplecan să prezinte un ”plan de activitate”

 

PSD Cluj îl acuză pe Mihai Seplecan, președintele Consiliului Judetean Cluj, că nu are un plan de acțiune administrativă.

 

PSD Cluj constată cu îngrijorare, ca domnului Mihai Seplecan, nu îi lipsește doar CV-ul ci și un plan de acțiune administrativă, domnia sa limitându-se în primele luni de mandat, la poze electorale și multă părerologie politică.

 

Mihai Seplecan trebuie să lase promisiunile deoparte și să-și amintească că este președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Problema depozitării deşeurilor menajere, creșterea prețului la serviciul de colectare, situația extrem de complicată a stadionului Cluj Arena, finalizarea reparațiilor la drumurile județene după ce Guvernul României a alocat fonduri pentru acestea sunt doar câteva din problemele urgente ale administrației județene, în acest context un plan de activitate administrativă fiind imperios necesar!”, precizează conducerea PSD Cluj.

 

Social democratii îi cer lui Mihai Seplecan ”să prezinte în maxim zece zile, situația reală de la Cluj Arena, stadiul  proiectului rampa ecologică și planul de activitate administrativă pentru perioada imediat următoare!”.

 

Seplecan a spus că vrea să ia credit pentru asfaltarea drumurilor judetene și pentru a cumpăra un spital pe Calea Turzii. 

 

În privinta Cluj Arena, solutia avasată este desfiintarea societătii Cluj Arena SA, intrarea în insolventă, si transformarea ei într-o directie din Consiliul Judetean Cluj.

 

Cluj Arena SA are datorii de 8 milioane de lei către Primăria Cluj-Napoca, impozit pe stadion neplătit. CJ Cluj ar vrea să plătească jumătate din sumă, iar restul să cadă pe umerii celor din conducerea Cluj Arena SA, care au virat la CJ Cluj sumele primite din returnarea TVA, câteva milioane de euro, dar nu au plătit impozitul. 

 

În privinta depozitului ecoloic de deșeuri, Mihai Seplecan a spus că va scoate la licitatie lucrarea.

Comentarii Facebook