PSD Cluj îi blamează pe liberali pentru blocarea creșterii veniturilor: Continuă politica de austeritate a guvernării Boc-Băsescu



Partidul Social Democrat Cluj îi acuză pe cei din PNL de continuarea politicilor de austeritate ale guvernării Boc-Băsescu-PDL prin blocarea creșterii veniturilor românilor.

Aceștia susțin că demersul PNL de a solicita Guvernului o nouă modificare a legii salarizării este o acțiune prin care se încearcă cosmetizarea deciziei liberalilor de a contesta la Curtea Constituțională majorările de salarii pentru medici și profesori aprobate în Parlament săptămâna trecută.

Demersul liberalilor de a solicita Guvernului o nouă modificare a legii salarizării continuă politica de austeritate a guvernării Boc-Băsescu-PDL, care a atacat și slăbit statul român și a afectat viitorul cetățenilor.

Îi informăm pe liberali că în Buget există 29 de miliarde lei care nu vor fi cheltuiţi, în timp ce pentru această creştere ar fi nevoie de doar 1,8 miliarde. Mai mult decât atât, creşterea economică din 2017 asigură sustenabilitatea măsurii şi în viitor. România are una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană, ca urmare a măsurilor luate în guvernarea PSD, astfel este normal ca această creştere economică să se simtă în buzunarul fiecărui român” a declarat Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj.

Comentarii Facebook