PSD Cluj acuză: Podul Traian împlinește trei ani de când a fost lăsat în paragină de Emil Boc

 

PSD acuză municipalitatea că promite refacerea Podului Traian, dar de trei ani este lăsat în paragină. 

 

O latură a Podul Traian s-a surpat pe o porțiune de zeci de metri, după ce în aprilie 2013 o clujeancă era extrem de aproape să cadă în Someș, după prima deteriorare a podului.

 

Emil Boc promite în fiecare an că începe lucrările la Podul Traian, ultima dată afirmând chiar în campania electorală, că lucrările vor demara de la 1 iulie!. Emil Boc este cel mai populist primar din istoria Clujului! Vorbește despre ”calitatea vieții”, fără să rezolve problema traficului din Cluj-Napoca, fără să repare un pod de câțiva metri care reprezintă un real pericol pentru siguranța trecătorilor. Ori Emil Boc este neputincios, ori rău intenționat... Această situație este o mostră de crasă incompetență administrativă!” a declarat Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

 

În luna mai, primarul Emil Boc a anunțat că lucrările de reabilitare ale podului Traian vor începe, dar numai după finalizarea lucrărilor din zona Gării.

 

Lucrările la podul Traian vor începe după finalizarea lucrărilor de la gară, după data de 30 iunie. Nu dorim să deschidem concomintent două șantiere într-o zonă relativ apropiată, care ar crea blocaje imposibile în municipiul Cluj-Napoca”, a anunțat Emil Boc.

 

Între timp lucrările în zona Gării s-au terminat, prin darea în exploatare a Pieței. 

Comentarii Facebook