PSD a anulat audierile privind mitingul Diasporei, înainte de audierea prefectului Cliseru

 

Audierile din Comisia de Apărare privind mitingul Diasporei au fost anulate de PSD chiar înainte de audierea următorilor: Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, Laurențiu Cazan, șeful intervenției din Piața Victoriei, și Carmen Dan.

 

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a venit la Comisia de Apărare din Senat și a stat numai 5 minute, Ea a declarat că nu se teme de Carmen Dan. 

 

A fost probabil neobișnuit să se discute atât despre prefect, pentru că nu prefectul conduce operațiunile și nici nu pregătește acțiunea în apărarea instituțiilor și a ordinii publice, deci e prea multă discuție despre prefect. Nu sunt nicio victimă. De ce aș fi victimă? Eu îmi văd de treaba mea, de atribuțiile mele, știu ce am de făcut. Nu sunt victima nimănui, ca să fie foarte clar. Nu mă simt victimă, nu ma simt oropsită, eu îmi văd de treaba mea. Atâta vreme cât în statul român legislația și drepturile omului se respectă, eu nu am probleme. Eu dorm liniștită pe pernă. Nu am făcut nimic ilegal, nu am facut nimic imoral, nu dau vina pe alții. Eu mi-am asumat responsabilitățile, m-am dus în Piață, cu toate că puteam să trimit un reprezentat, nu am făcut-o. M-am dus eu acolo. Nu în Piața, cum ați spus dumneavoastră (jurnașiștii – n.r), nu mă plimbam pe acolo. Eu am fost în locul în care mi s-a indicat să mă duc, ca un om disciplinat, nu sunt militar, nu sunt șeful Jandarmilor”, a mai spus ea.

 

Prefectul a precizat și că nu știe dacă i-a fost urmărită corespondența.

 

Nu mă pricep, nu sunt antrenată de servicii secrete, nu știu dacă am fost urmărită sau nu. Am avut multe discuții cu secretarul de stat (din MAI – n.r.). Nu le-am văzut, nici doamna ministru nu le-a arătat, cred că doar s-a referit. Nu știu la ce s-a referit. Eu am discuții cu multă lumea și domnul secretar de stat am avut discuții, dar nu știu la care dintre discuții s-a referit dumneaei”, a afirmat Speranța Cliseru, la ieșirea din Comisia de apărare unde ar fi trebuit să fie audiată.

 

Reprezentanții PNL susțin că PSD a recurs la acestă practică pentru a nu se afla adevărul despre practicile lui Carmen Dan.

Comentarii Facebook