Miercuri 24 Aprilie

Protest pe capul lui Bonțidean, șeful Poliției Locale Cluj-Napoca, după razia din Mănăștur - FOTO

 

După ce Poliția Locală Cluj-Napoca le-a confiscat marfa mănășturenilor care vindeau produse în zona străzilor Calea Florești și Izlazului, oamenii au organizat un protest la Primărie.

 

Noi i-am amendat pentru că vindeau în locuri neautorizate. Mai mult nu pot să spun pentru că sunt într-o întâlnire”, a declarat Marcel Bonțidean, noul director al Poliției Locale Cluj-Napoca. 

 

Acesta a precizat că protestul care a avut loc miercuri dimineață la Primăria Cluj-Napoca nu a avut legătură cu el. ”Au depus o petiție prin care au cerut un spațiu mai mare de vânzare a mărfii”, a mai spus Marcel Bonțidean.

 

Oamenii sunt nemulțumiți că le-a fost confiscată marfa, circa 1000 de kg de legume, și că au fost amendați. Ei lăsat petiția semnată la Primăria Cluj-Napoca și așteaptă răspuns pentru a-și putea derula activitatea.

 

Adevărul este acești așa-ziși comercianți vindeau legume și fructe direct pe stradă în fața magazinelor specializate și autorizate. Ei au transformat trotuarul în spațiu de expunere a produselor, fără a avea autorizație în acest sens.

 

Apoape 1000 de kg de legume şi fructe, confiscate în Mănăștur

Comentarii Facebook