Protest în Florești. Oamenii cer să se oprească lucrările de construcție - VIDEO

 

Circa 30 de localnici din Florești au protestat în fața Primăriei și au cerut stoparea construcțiilor, locuri în grădinițe și creșe, dar și drumuri. În Florești locuiesc peste 55.000 de oameni.

 

Primarul Horia Șulea a ieșit în rândul protestatarilor, care i-au spus că vor stoparea lucrărilor de construcții și mai multe grădinițe. ”Nu avem condiții în Florești. Nu avem un parc în Florești. Este un cartier întreg aici pe Porii, fără un parc. Nu mai vrem construcții, suntem destui în Florești”, au spus protestatarii.







 

Ei bine, iata a fost si miting in fata Primariei. 25, poate 30 de persoane. Evident, am coborat in mijlocul oamenilor. Chiar ma bucur ca multi din cei prezenti sunt in asentimentul meu si, la fel ca mine, isi doresc ca Florestiul sa prospere. Absolut, in Floresti mai sunt multe de facut. Impreuna le-om razbi. 

 

I-am invitat pe toti la o discutie constructiva, in sala de sedinte. Ii asteptam cu o cafea, o apa, pentru a discuta despre Floresti, despre ce e de facut, pentru a discuta pe concret, pe spete, pe acte. 

 

DAR......

 

Din pacate, multi din cei prezenti sunt inregimentati politic la Uniunea Scandalului din Romania. Doar ca politica nu face casa comuna cu administratia. 

 

Din pacate, multi din cei prezenti habar nu au pe ce planeta traiesc. O doamna cu un copilas de 3-4 anisori (saracutul, pe soare purtat la mitinguri....ce moda mai e si asat oare?!?! interesant....) imi povestea de gradinite. Ii spun ca mai sunt locuri libere chiar la una din cele mai moderne gradinite din judet, cea de langa Primarie. Imi da replica ca ea isi duce copilul la gradinita privata. Ii repet ca MAI SUNT LOCURI LIBERE LA GRADINITA DE STAT. Imi spune ca nu sunt locuri destule pentru copii din Floresti. II REPET CA MAI SUNT LOCURI LIBERE PENTRU CEI CE INDEPLINESC CRITERIILE. 

 

Alt domn imi spune ca ei pe cheltuiala lor au intarusat un drum public....Fals ! Doar si-au delimitat proprietatea lor, cu care au intrat pe domeniul public.

 

Altul imi cere sa cumpar nu stiu ce parcela pentru a face parcare sau parc. Ii spun ca este ilegal, ca trebuie organizata licitatie, unde nu se poate cu dedicatie, cere achizitia unui teren anume. Imi spune ca sunt primar de sase ani si trebuia sa fac licitatia. Imi spune ca sunt cel mai puternic om din Floresti. Deh, de Lege nu au auzit.....?!

 

Altul imi povesteste de jandarmii care, abereaza individul, au gazat o natie la Bucuresti. Langa noi, doi jandarmi, doi tineri frumosi (aceeasi ce adeseori intervin pentru a ne salva bunurile sau chiar viata !) se rusineaza si inghit in sec... Ei ce vina au oare?! Ce legatura are una cu alta?! Deh... cunosc arta provocarii.

 

Din pacate, multi din cei prezenti, nu doreau solutii, rezolvarea unor situatii, informatii, ci sunt porniti pe scandal, provocare si anarhie. Ei bine, la Floresti nu e loc de asa ceva”, a spus primarul.

Comentarii Facebook