Protest ANTI Ponta organizat la Cluj-Napoca de PDL: Victor Ponta PĂCĂLICI - VIDEO

 

Tinerii PDL i-au trimis premierului Victor Ponta gogonele și gogoși ”pentru că ne-am săturat de ele. Îi dăm și un ceas să se trezească domnul Victor Ponta și Crin Antonescu”.

 

Circa 60 de persoane, toți membri PDL Cluj-Napoca, au participat la protestul organizat în fața Prefecturii Cluj. Pe durata manifestării au fost scandate lozinci împotriva premierului Victor Ponta și au fost afișate pancarte cu mesajele: ”Aeroportul Internațional Cluj = 0 finanțare”, ”Autostrada Transilvania = 0 finanțare”, ”Urmează sărăcie lucie”, ”Ponta, nu uite/ Există și Transilvania” și ”Victor Ponta nu vrea în Schengen numai în URSS”.

 

Fostul primar al Clujului, Radu Moisin, actualmente consilier local PDL, a citit și un manifest cu 13 puncte, care i-a fost, ulterior, înmânat prefectului județului Cluj, Gheorghe Vușcan.

 

Această acțiune a pornit după ce, săptămâna trecută, ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, a venit la Cluj și a spus că nu va susține Autostrada Transilvania. Acesta a fost punctul culminant, care ne-a arătat că guvernarea USL, care se află la putere de aproape 1 an de zile, a uitat de Transilvania, a uitat de Cluj. Practic ne-au scos de pe harta țării. S-au găsit bani pentru centura de la Târgu Jiu, dar nu se găsesc bani pentru Autostrada Transilvania, care va duce la o dezvoltare economică nu numai pentru județele din Transilvania, dar și pentru cele din sudul țării, vorbim aici de transporturi, de comerț și de turism. Au uitat de spitalul regional de urgență din Cluj, au promis locuri de muncă și au creat șomeri, au promis relaxarea fiscalității, dar au introdus noi impozite în mediul urban și rural pentru agricultură”, a declarat Radu Moisin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


Delegația PDL care a urcat la prefectul Clujului nu a fost primită de Gheorghe Vușcan, ci de un subaltern. Radu Moisin și tinerii PDL nu au fost lăsați să intre în cabinetul prefectului. Adrian Papahagi a zis că ”Gheorghe Vușcan e un laş”.

Comentarii Facebook