Pro Tv a luat o amendă de 20.000 de lei, după ce Aurelia Cristea a fost TERFELITĂ în public

 

CNA a amendat Pro Tv cu 20.000 de lei, după ce în emisiunea ”La Măruţă” din 17 martie artistul Florin Chilian ar fi jignit-o pe deputata Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat.

 

Chilian ar fi insinuat despre deputata Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat, că ar fi ”c***ă”, iar Cătălin Măruţă nu a intervenit.

 

Florin Chilian îşi bate joc de domna deputat Aurelia Cristea, o întreabă ”Cat e ora la cabinetul ei parlamentar?...Nu asa e la c***e?” – Şi se scuza ca aşa ar fi zis Ioan Rus. Maruţă, bineînţeles că nu intervine în calitate de moderator, îi dă voie să o numească practic ”c***ă” (...)”, se afirmă în plângerea primită de CNA.

 

La emisiunea din 17 martie au fost invitați în platou iniţiatoarea Legii antifumat Aurelia Cristea, cântăreţul Florin Chilian, clarvăzătoarea Carmen Harra şi alţii.

 

Florin Chilian: Sunteţi cumva... Am înţeles că sunteţi din gruparea aia Transilvania, nu? De acolo sunteţi deputat?

Aurelia Cristea: Nu. Sunt din Cluj-Napoca.

Florin Chilian: Mai rău. Şeful dumneavoastră... Nu, apropo de femei, că vorbeam mai devreme. Cât, cât este ora la dumneavoastră la cabinetul parlamentar? Cât tre' să plătească un om? Vorbim de femei că...

Aurelia Cristea: Eu cred că intrăm într-o zonă pe care dumneavoastră o duceţi în derizoriu, ceea ce...

Florin Chilian: Nu, vorbeam despre... Şi acum citez dintr-un ministru care vorbea despre cum au grijă c******e despre, de copiii lor care devin golani? (m.red. a făcut referire la afirmațiile lui Ioan Rus)".

 

Chilin a mai spus că ”eu sunt pentru legea asta, o respect… Diferenţa este că mi se pare cretinoid scrisă, este mai dură decât oricare altă lege, din orice altă parte a lumii”, iar Cătălin Măruţă a cerut replica Aureliei Cristea: ”Uite, doamna deputat, iniţiatoarea legii… Dumneavoastră aţi scris-o? Vi s-a spus vreodată că este cretinoid scrisă?”.

 

Amenda de 20.000 de lei a fost propunerea lui Valentin Jucan. Au votat în favoarea ei şase membri (Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel-Vasile Buda, Monica Gubernat, Dorina Rusu, Răsvan Popescu), iar alți trei membri au votat împotrivă (Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Radu Călin Cristea).

Comentarii Facebook