Primele declarații ale lui Liviu Dragnea, după ce a reușit să îl dea jos pe Sorin Grindeanu: PSD a ieşit întărit din această mişcare



Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, susține că partidul pe care îl conduce a ieșit ”întărit” după ce s-a votat moțiunea de cenzură împotriva premierului Sorin Grindeanu.

Pentru noi prioritatea a rămas şi rămâne programul de guvernare. PSD a ieşit întărit din această mişcare, nu a fost uşor, PSD şi noi toţi am înţeles că există presiuni ca această colaiţie să nu-şi ducă la capăt mandatul, s-a întărit unitatea partidului. Incercarea celor care au încercat să ia puterea în mod nelegitim a eşuat”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat susține că nu se va pune problema unei majorități pentru formarea noului Guvern, precizând că va partidul va avea un comitet național, urmând ca luni să meargă cu o propunere la președintele Klaus Iohannis.

Am reuşit să avem o majoritate calificată, nu se pune problema majorităţii pentru formarea noului Guvern. Vom avea un comitet executiv naţional şi o întâlnire cu grupurile pentru ca luni să mergem cu o propunere la dl Iohannis. Prima dată discutăm candidatul pentru funcţia de prim-ministru, după aceea vom aproba formula de guvernare şi programul. Sunt convins că dl Iohannis va fi interesat de stabilitatea României, a dat mesaje corecte, de apreciat, sunt convins că luni va accepta propunerea noastră”, a mai spus Dragnea.

Comentarii Facebook