Miercuri 24 Aprilie

Primarul din Huedin propus să candideze la Consiliul Județean Cluj

 

Primarul din Huedin , Mircea Moroșan, ar fi propunerea primarilor PDL pentru a candida la Consiliul Județean Cluj. 

 

Inițial propunerea i-a fost adresată lui Alin Tișe, dar senatorul PDL a refuzat provocarea, mai ales că mandatul ar fi unul scurt de numai un an și jumătate, iar poziția de parlamentar îi aduce mai multă vizibilitate. 

 

Primarii PDL și-au îndreptat atenția spre Mircea Moroșan, cunoscut fiind faptul că acesta este nemulțumit că a fost ”pedepsit” și trimis să candideze la Huedin. 

 

Mircea Moroșan a spus că a existat această propunere, dar că problemele de la Consiliul Județean sunt prea mari pentru a se implica în acest proiect. 

 

Unele surse susțin, însă, că ”dacă interesul partidului o va cere, Moroșan va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj”.

 

Problema este că pentru desemnarea unui candidat trebuie și acordul PNL, partid care susține că are tot dreptul pentru a numi un om care să candideze la CJ Cluj, având în vedere că a deținut această funcție.

 

Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a spus că îl susține pentru această candidatură pe Mihai Seplecan, dar unele surse susțin că decizia va fi luată la nivel național de liderii ACL. 

Comentarii Facebook