Primarul din Gherla, Sabo Marius, a pus pe masă la ședința partidului 3.000 de euro. E SCANDAL la Gherla - VIDEO

 

Primarul din Gherla, Sabo Marius, a dus la ședința Biroului Politic Județean (BPJ) Cluj 3.000 de euro și i-a pus pe masă, uimind pe toată lumea.

 

Surse politice care au fost în sală susțin că Sabo Marius a dat plicul cu bani din mână în mână, până la co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, care i-a numărat. Banii ar urma să acopere plata unui sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului la Primăria Gherla.

 

În PNL Gherla sunt două tabere acum, foștii membri ai PDL și cei din vechiul PNL. Contestat de majoritatea liberalilor din Gherla, Sabo Marius vrea să candideze la un nou mandat, dar tabăra adversă ar vrea să propună o altă persoană.

 

În 16 octombrie, senatorul Marius Nicoară a propus, pentru tranșarea problemei, realizarea unui sondaj de opinie și a informat taberele să aducă banii pentru a-l plăti. Numai Sabo Marius a făcut acest lucru.

 

S-a stabilit să se facă un sondaj la Gherla și fiecare candidat să vină cu banii pentru a-și plăti sondajul. Cei care pierd, pierd banii, iar ceilalți vor folosi banii în campania electorală. Partidul nu are bani să plătească astfel de sondaje. Cei care vor să intre în astfel de sondaje își vor plăti sondajul. 

 

Primarul din Gherla a venit cu banii pregătiți, dacă are contracandidat. Dacă nu are rămâne cu banii și nu se face sondajul. Organizația din Gherla, mai ales vechea parte din PDL, a fost în luptă politică cu actualul primar și actualul primar nu s-a dat în lături în a juca politic poziția pe care o avea în vechiul PNL și a intrat în coliziune pe vremea respectivă cu ceialalți. Dânșii nu vor să ierte și să uite și vor să îl contracandideze, dar o fac cu jumătate de măsură, pentru că de fapt am stabilit săptămâna trecută să vină și ei cu banii pentru sondaj. Repet, partidul comandă sondaj, dar nu are de unde să plătească. Cei care intră în competiție trebuie să plătească. 

 

A adus contravaloarea a 3 mii de euro. Cam atât s-a estimat că poate să coste un sondaj pe orașul Gherla”, a spus Marius Nicoară, co-președintele PNL Cluj. 

Comentarii Facebook