Primarul din Gherla nu renunță la candidatură, deși nu mai e dorit de colegi - VIDEO

 

Primarul Marius Sabo nu mai e dorit de colegii din filiala locală, care au votat majoritar un alt candidat la Primărie, dar nu cedează presiunilor.

 

”Sunt candidatul oficial al PNL. Am o datorie faţă de cetăţenii municipiului Gherla, ei mi-au dat 4.600 de voturi în 2012 şi nu au dreptul partidele politice să mă trimită acasă. Au dreptul cetăţenii. Dacă mă vor trimite acasă, mă voi duce acasă. Dacă nu, voi continua la primăria Gherla”, a spus Marius Sabo, la Someş TV.

 

El a explicat și motivele relației proaste cu filiala. ”La Gherla nu mai există PNL. Există un PD portocaliu vopsit în galben. Situaţia este optimistă. Eu am încredere că cetăţenii vor fi suficient de maturi şi obiectivi, că văd ce s-a întâmplat în Gherla în ultimii 3 ani şi jumătate”, a mai spus Marius Sabo.

 

El a fost protagonistul unui moment inedit în lupta pentru candidatura la Primăria Gherla. Pentru că a fost contestat pe plan local, el a cerut organizarea unui sondaj de opinie în rândul populației din Gherla pentru a se stabili care este omul perfect pentru ei.

 

Sabo a pus pe mașa șefilor de la Cluj 3.000 de euro, în plină ședință a Biroului Permanent Județean. Banii reprezentau contribuția lui la realizarea sondajului. Gestul i-a șocat pe liberalii veniți din fostul PDL, care le țin partea contestatarilor de la Gherla. În schimb, co-președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, îl susține pe Marius Sabo.

Primarul din Gherla, Sabo Marius, a pus pe masă la ședința partidului 3.000 de euro. E SCANDAL la Gherla - VIDEO

Comentarii Facebook