rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Primarul din Baciu către Emil Boc: Noi nu avem blocuri între case! Dvs ați avizat blocuri de 10 etaje

   

Primarul Emil Boc s-a plâns că urbanismul din comuna Baciu a generat probleme în traficul de la intrare din Cluj-Napoca. 

 

Primarul din Baciu, Florin Mureșan, i-a dat o replică după afirmațiile din emisiunea ”City plus”, de la Antena 1 Cluj.

 

Înainte de orice doresc să vă precizez că în comuna Baciu, care deja numără peste 20.000 de locuitori, nu veți găsi blocuri construite printre case, așa cum sunt nenumărate și autorizate de dumneavoastră, în municipiul pe care-l păstoriți de 12 ani. În comuna Baciu se construiește legal, după un Plan Urbanistic bine gândit și în conformitate cu interesele cetățenilor care doresc să locuiască în comuna noastră.

 

În al doilea rând, doresc să înformez opinia publică și să vă reamintesc și dumneavoastră că blocurile de 10 etaje, din Baciu, la care faceți referire, au fost autorizate în 2007, pe baza avizelor și planurilor de urbanism zonal aprobate de colegi de-ai dumneavoastră de partid.

 

În aceeași măsură este important să vă reamintesc că regimul de înălțime al blocurilor din comuna Baciu se stabilește pe baza unei decizii a dvs, ca primar al Clujului. Constat că ați uitat-o și este necesar să vi-o reamintesc. Este vorba de autorizația de construire pe care ați semnat-o și pe baza căreia s-a construit Amera Tower. Acest turn are 10 etaje și Primăria Baciu este nevoită să se alinieze acestui regim de înălțime, neputând încălca legea sau să comită vreun abuz, refuzând un proiect care are toate avizele legale.

 

Când vorbiți de haosul imobiliar din Baciu mă cuprinde o stare de duioșie și de toleranță, în același timp, laolaltă cu pofta nestăvilită de a ieși din primărie ca să merg pe teren pentru a vedea ce năzbâtii urbanistice ați mai aprobat în vecinătatea noastră. Priveliștea din zona clujeană, vecină cu comuna noastră, mi-a fost de nenumărate ori, mai ales în prag de seară sau dimineața, prilej de cugetare și hotărâre fermă: „Așa, NU!”

 

În același timp profit de această ocazie pentru a vă informa că autorizările urbanistice pe care le-ați aprobat pe străzile: Tăietura Turcului, Corneliu Coposu, Tudor Vladimirescu, inclusiv în zona Parcului industrial Tetarom, sunt sursă de nefericită inspirație pentru dezvoltatorii din comuna noastră. Primăria Baciu consumă resurse serioase pentru a stopa elanul urbanismului haotic în comunitatea noastră care, din păcate, vine de la Cluj. Ca și ploaia, domnule primar Boc.

 

Doresc să știți că sunt profund preocupat de problemele pe care le generează traficul asupra calității vieții cetățenilor din zona noastră metropolitană și sper că de acum înainte veți dori și dumneavoastră să avem întâlniri bilaterale constante pentru a găsi soluții pentru cetățenii comunităților noastre. Mai ales în privința soluțiilor de trafic. Eu și toată echipa din Primăria Baciu vom spune prezent, vom fi deschiși la colaborare și la găsirea soluțiilor reciproc avantajoase pentru cetățenii și comunitățile pe care amândoi le reprezentăm”, a precizat Florin Mureșan, primarul comunei Baciu.

28-11-2017, 21:37
434 vizualizări
29 comentarii
Ina3-10-2018, 21:43
Primarul comunei Baciu, mai bine l-ar înlocui pe micul utecist care a distrus nu doar Clujul, ci întreaga țară, prin ineptitudinea și servilismul lui.

D-le Florin Mureșan, dacă veți candida pentru postul de primar al Clujului, aveți votul meu, al familiei mele și a tuturor celor pe care sunt în stare să-i conving.

În orice caz, Florin Mureșan este cu 10 clase mai inteligent și mai integru decât micuțul untecist.

Cu ce am păcătuit noi clujenii , de ne-am ales cu hahalera de Boc - să fie cu prostia ?

Altă explicație, nu prea este.
james bond28-2-2018, 23:26
toti cei care il ling in c** pe mafiotul pitic,mentionez ca pot sa il si suga!!!Si pentru idiotii care o sa comenteze ca sunt psd-ist ,sa imi faca personal un blowjob!!!
mistretu28-2-2018, 22:00
sa nu va puna dreaqu sa va mai legati de domnul Primar boc ca beliti p....a
PSD-ust arogant6-12-2017, 10:32
Raspuns tipic de PSD-ust arogant
Hmm29-11-2017, 15:19
Sa nu va mai luati de domnul Boc. Este cel mai gospodar primar din tara. Sa il pretuim pana il mai avem.
mmH29-11-2017, 15:37
Doamne ajuta-ne, daca e muribund curma-i suferintele si da-ne un primar de isprava, dar rogu-te fa mai repede prima treaba sa putem respira si noi mai bine!
anonim29-11-2017, 16:06
Va zic eu ca o sa-l plangeti pe Boc cand o sa plece

o sa vina O Firea ,un Dragnea sau un Tariceanu la primaria din Cluj si o sa va ganditi cu nostalgie la vremurile astea
Ghici29-11-2017, 22:39
Boc,

Președinte!
Moc30-11-2017, 7:34
anonim, dorim nostalgia aceeeaaa, o visam de 12 ani, o adoram, o iubim, dane-o Doamne!
Asa3-12-2017, 23:35
glasuit-a 3 postari din cele 5 de mai sus.
2cents29-11-2017, 12:48
Rade ciob de oala sparta. Baciu este dezastru, blocurile sunt de cea mai proasta calitate, cum iesi de pe drumul principal ajungi in noroi, etc. Dar are si dreptate pt ca in Cluj chiar se construieste aiurea si trebuie facut ceva in privinta asta. Trebuie sa ne dezvoltam spre periferie, sa construim cartiere noi cu scoli si parcuri si unitati medicale facute dupa un plan urbanistic ca lumea, nu dupa ureche. Problema e ca nu avem viziune si facem totul dupa ureche
Hopaaa29-11-2017, 11:30
Cum isi permite coate goale asta sa vorbeasca despre Boc? Vrea imiagine? Numai ca pomeneste numele Boc isi face reclama. Stai in banca ta.
@Hopaaa29-11-2017, 12:26
Mah ”Hopaaa”, dar cine pana mea ii Boc asta? Cumva ii papa de la Roma, Isus, Budha? Ii doar un cosas parvenit din Rachitel, o vinitura care conduce vremelnic Clujul. Asa ca fa bine si scoate-ti limba din dosul taranoiului din Rachitele, asteapta la rand si ceilalti colegi ai tai. Plus ca se face ora pranzului, ia-ti bonul primit de la primarie pentru postarile pro Boc si du-te si ia-ti ceva de mancare ca se vede ca ai creierul subnutrit. Si o guma de mestecat sa-ti iei, ca-ti pute gura de la cat i-ai dat limbi in cour cosasului si oricum nu stii sa te speli
Muresan = PSD29-11-2017, 9:45
PSD MUE PSD
Gabriel V29-11-2017, 9:05
BRAVO domnule MURESAN! Felicitari !
Adela 29-11-2017, 8:52
Scurt și cuprinzâtor pe intelesul tuturor ,precis nu a fost UTC ist șef nu are limbâ de !emn .FELICITÂRI !!!
John29-11-2017, 8:15
1. Amera Tower este pe teritoriul Clujului, care a apartinut candva de Baciu. Astazi nu are legatura cu Baciu.
2. In Baciu sunt blocuri intre case. Vezi strada Mierlei.
Mihai29-11-2017, 7:19
Frumos mesaj insa din pacate nu apartine primarului din Baciu. Cei care-l cunosc stiu ca nu e in stare sa lege doua fraze de-o-lalta si sa aiba si inteles. Limbajul folosit e mult prea elevat iar cuvintele intrebuintate nu fac parte din vocabularul presupusului autor. Felicitari celui care cu adevarat l-a scris! Mesajul e foarte coerent si plin de intelesuri. Nu stiu daca lucrurile sunt cu adevarat asa cum sunt expuse insa in mod cert felul in care a fost scris acest mesaj il face credibil.
alma29-11-2017, 8:48
De unde limbaj domnule...Primarul comunei Baciu se da inginer si nu are diploma de inginer. totul e fake.
Boco fan28-11-2017, 22:19
Hahaha, ce ia spus-o Bacianul lui Bocian, azi maine va fi ejaculat din Cluj in suturi, se va bucura ca scapa doar jumulit. Ne-am cam saturat domnule Boc, ne-am saturat de minciuni si datul vinei pe altii, stim deja ca Miticii e devina ca nu avem Centura, ca Baciu si Florestii ca e aglomerat alaturi de cei cu masini, ca daca ploua e vina ploili, daca e soare e soarele devina, mai omule, Tu, BOC EMIL esti principalul vinovat pentru stagnare, pentru afacerile cu firmele de casa ca decid, din, pacate, ce se face si desface la Cluj. Mare tupeu mai ai, ipocritule.
Wtf29-11-2017, 0:03
Sigur esti in Cluj? Despre ce stagnare vorbesti? Clujul spre deosebire de alte orase mari din tara sta foarte bine..daca nu esti multumit te poti intoarce de unde ai venit...Reteag, Coldău...sau mai departe?
Clujean29-11-2017, 0:36
I-o trebuit, si-o luat-o!
Boco fan29-11-2017, 6:44
Cand va vad pe voi, vinituri incantate de beneficiile curentului electric, cu degetul in gura prin Molluri, bucurosi ca beti apa din perete si va defecati in casa, comparand Clujul cu alte orase, ma apuca pandaliile. Chiar voi, chiar voi neciopliti si inapoiati trimiteti pe cei nemultumiti spre alte zone? Ma doare-n 14 de Anina, Petrosani sau Vaslui, ceva imi spune ca mai repede sau un pic mai tarziu va luati talpasita spre cocioabele de sorginte, criza care va veni va face ordine in acest domeniu, nu va adaptati, la coliba cu opait si lut pe jos. Vinituri spurcate care sunteti.
@Boco fan29-11-2017, 8:31
total de acord!
obi wan neghiobi29-11-2017, 9:51
Like la comentariul de mai sus
@Boco fan30-11-2017, 10:50
Ca de ex. vinitura de Boc vrei sa zici.
Esti prost. Mai bine nu scriai nimic.
Ai incercat sa-ti aperi seful si de fapt i-ai facut un deserviciu.

Pentru tine:
O sa pleci tu mai repede la tara decat cei pe care ii mentionezi. Te dai clujean pomenit in cronici. Orasul e dezvoltat de clujeni si cum le ziceti voi, dar si de vinituri, mai prostovane! Tu aduni in cuvintele tale esecurile parintilor tai pe care le-ai auzit in copilaria ta de casa scarilor sau le mai auzi acum cand ii mai vizitezi pe acesti fosti muncitori la CUG deveniti someri, iar apoi pensionari ramasi in oras cu pensii mici. Exista oameni de afaceri, avocati, medici, profesori, inginer, studenti, muncitori, elevi etc. de succes cu origine din toate mediile si toate din toate zonele tarii sau chiar alte tari. Aceia fauresc orasul si nu frustrati ca tine. Primeaza VALOAREA! Dar nu cred ca ai avut rabdarea sa citesti pana aici.
boco28-11-2017, 22:19
Frumos raspuns!Un primar care pare cu picioarele pe pamant!
Pop29-11-2017, 5:34
Mutăte in Baciu , si vei avea satisfactia sal votezi
abc29-11-2017, 6:35
Pop, tu stai la Cluj si n-ai invatat sa scrii, mai bine muta-te tu, vinitura analfabeta.

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

620 vizualizări
14-10-2018, 14:37
Elena Udrea ar colabora cu FBI și toarnă ce știe din timpul guvernării PDL» Vezi tot
457 vizualizări
15-10-2018, 10:38
Undă verde din partea premierului Dăncilă pentru OUG de modificare a legilor justiției» Vezi tot
351 vizualizări
15-10-2018, 17:19
Dragnea, direct favorizat de OUG pe legile justiției. Un procuror din dosarul Tel Drum, dat afară din DNA» Vezi tot
311 vizualizări
14-10-2018, 14:43
SONDAJ: Iohannis şi Tăriceanu s-ar bate în turul II pentru prezidenţiale. Unde ar fi Dragnea» Vezi tot
291 vizualizări
12-10-2018, 14:05
Un judecător clujean se poate pensiona la 42 de ani: Statul mă plătește mai bine dacă stau acasă» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?