Președintele PSD explică demisia lui Oleleu de la Consiliul județean: El era cel criticat în orice situaţie


Ioan Oleleu și-a dat, joi, demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, iar președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, explică decizia acestuia.

Liderul socia-democraților clujeni spune că Oleleu era criticat mereu, deși se implica în toate proiectele.

Nu sunt bucuros că s-a ajuns la această decizie şi vreau să fiu extrem de explicit, nu este o fugă de responsabilitate, însă dl. Ioan Oleleu era exact ca în povestea populară care spune că unul este cu sapa şi cinci cu mapa. Dl. Oleleu era cel cu sapa, cel care care muncea şi se implica în toate proiectele judeţului însă tot el era cel criticat în orice situaţie”, i-a luat apărarea Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Această demisie se datorează şi populismului, demagogiei liberalilor din cadrul Consiliului Județean Cluj. Aceştia au pus sub semnul întrebării realizarea unor proiecte asumate de către Horea Uioreanu şi PNL încă din anul 2012, din perioada guvernării locale a Uniunii Social-Liberale, prin reducerea finanţării pentru extinderea Parcurilor Industriale TETAROM, blocarea redeschiderii Spitalului din Mociu şi diminuările drastice în cazul finanţării Centrului de colectare a produselor agricole, a fructelor şi legumelor din Câmpia Turzii sau Unităţii de abatorizare, tranşare şi livrare a cărnii din Iclod. Sunt câteva exemple despre cum înţeleg astăzi liberalii să tranzacţioneze politic bunastarea clujenilor!”, a completat Lăpușan.

Comentarii Facebook