Premierul Dăncilă promite creșterea substanţială ale pensiilor

 

Problemele din PSD ar vrea să fie rezolvate de premierul Dăncilă cu promisiuni de mărire substanțială a pensiilor.

 

La ședința de Guvern de joi, 20 septembrie, premierul Dăncilă a întârziat 20 de minute, dar anunță ”cadouri” pentru pensionari, pentru părinții care vor să facă adopții sau pentru agricultori.

 

Bună ziua! Vreau să dau astăzi o veste bună pensionarilor, dar și actualilor angajați, viitori pensionari în sistemul public. Noua lege a pensiilor va fi prezentată astăzi sindicatelor și patronatelor în Consiliul National Tripartit, astfel încât să respectăm calendarul pe care ni l-am propus pentru adoptarea și punerea acestei legi în aplicare. Proiectul realizat de Ministerul Muncii se bazează pe principii sănătoase, care să asigure sustenabilitatea sistemului de pensii publice, dar și venituri mai mari românilor. Este un proiect bun, care rezolvă în primul rând inechitățile din sistemul public de pensii și care va duce la creșteri substanțiale ale pensiilor”, a spus Dăncilă, la începutul ședinței de guvern.

 

Viorica Dăncilă a fost protagonista unei noi gafe de exprimare, încurcând cuvântul SIDA cu PSIDA. ”Este vorba despre persoanele care dețin un certificat de încadrare cu grad de handicap grav sau accentuat fizic, vizual sau cognitiv, mintal psihic, PSIDA...aaa...sida sau boli grave”, a spus Dăncilă.

 

Fostul premier Victor Ponta a declarat că Dragnea i-ar fi cerut miercuri Vioricăi Dăncilă să iasă public și să declare că dacă el nu va mai conduce PSD, atunci va pleca și ea din funcția de premier. Dăncilă, însă, nu l-ar fi ascultat.

 

Știu că Dragnea a fost azi pe la 5.00 (17.00) peste Dăncilă să o oblige să spună că pleacă și ea și, după cum ați văzut nu s-a întâmplat asta. Știu că luni Dăncilă pleacă la Bruxelles și liderii europeni i-a spus că România rămâne pe calea europeană, dar nu se mai poate cu Dragnea”, a declarat Ponta.

Comentarii Facebook