Miercuri 17 Aprilie

Ponta ZGUDUIE PSD-ul! I-a suspendat pe Șova, Ghiță și Vanghelie


Premieurl VIctor Ponta s-a apucat să facă ”curat” în cadrul PSD, anunțând, marți, în cadrul Biroului Permanent Naţional, că Dan Şova, Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă sunt suspendaţi din toate funcţiile deţinute în partid.

Este foarte clar că există prejudicii de imagine, că oamenii aceştia sunt colegii noştri, dar trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru lucruri care nu au de a face cu campania electorală în mod direct şi că, din acest punct de vedere, sunt suspendaţi din toate funcţiile din partid. Este o decizie pe care a luat-o Biroul Permanent Naţional. Evident că am propus acest lucru şi am discutat cu aceşti colegi ai mei, pentru că vreau ca PSD să fie, în continuare, cel mai puternic partid din ţară şi cel mai disciplinat, mai ordonat şi cel mai responsabil", a spus Ponta, în conferinţa de presă organizată după şedinţa BPN al PSD, potrivit Mediafax.

Liderul PSD a fost întrebat, marţi, înaintea şedinţei conducerii partidului, ce sancţiuni se impun în cazul social-democraţilor a căror discuţie a fost surprinsă în stenograme, el replicând: "Deocamdată facem un pic de ordine şi disciplină".

Mă bucur că aţi revenit la PSD, trebuia să trec şi eu mai des pe aici în ultima vreme”, le-a mai spus Ponta jurnaliştilor, după care a intrat în sediul PSD.

Dan Şova a fost dus cu maşina până la uşa din spatele clădirii, pe unde a intrat, evitând astfel jurnaliştii.

Marian Vanghelie a fost surprins în timp ce înjura ca la ușa cortului mai mulți paparazzi, pe care i-a amenințat cu bătaia. El chiar a încercat să spargă geamul mașinii în care aceștia se aflau.

Mai mult, în timpul scandalului, Vanghelie a spus mai multe înjurături la adresa lui Sebastian Ghiță și a lui Victor Ponta.

"De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!", s-a răstit Vanghelie către paparazzi.

Comentarii Facebook