Ponta susține Autostrada Transilvania, dar o taie de pe lista de INVESTIȚII: ”Dacă Boc avea bani, credeți că nu o făcea?” - VIDEO

 

Premierul Victor Ponta a explicat, încă o dată, că nu vor fi investiți bani publici în Autostrada Transilvania, pentru că nu are.

 

Întrebat dacă va susține proiectele lui Emil Boc, premierul a precizat că: ”Am spus foarte clar și o spun tot timpul. Bun. Am susținut altă candidatură la Primăria Clujului, dar clujenii au ales. Primarul Clujului este domnul Boc și, indiferent dacă îmi este adversar politic, este primarul Clujului. Toate proiectele care țin de municipiu, care țin de județ și pe care le putem face în mod real, începând de la prelungirea pistei de la Aeroport și mutarea Someșului și altele. Am discutat cu doamna ministru Plumb să fie susținute financiar din programul operațional sectorial de mediu anumite lucrări”. 

 

Despre Autostrada Transilvania, Victor Ponta nu are vești bune. ”Continând cu ceea ce este esențial pentru Transilvania, și anume autostrada. Nu-i mai spunem Bechtel, ca să nu ne mai aducem aminte. Haideți să îi spunem Transilvania și să găsim o soluție prin care, nu stând tot timpul și depinzând de un contract care iată nu se mai termină niciodată cu Bechtel, de fapt să nu avem autostradă. Este esențial pentru România nu doar pentru Transilvania ca acel proiect bun, inteligent din 2004 să fie continuat nu cu cei de la Bechtel.

 

Resursele nu pot veni numai din bugetul de stat. Altfel le-ar fi dat și domnul Boc, cât timp a fost prim-ministru. Pot veni din bugetul de stat și din dezvoltare, dezvoltarea parteneriatelor public-private. La finalul lunii avem primele rezultatele privitor la Comarnic - Brașov. Pornim pentru alte zone, însă pentru Autostrada Transilvania, ca să intrăm pe parteneriat public - privat trebuia să închidem contractul cu Bechtel, pentru că altfel nu putem găsi o soluție de finanțare”, a explicat premierul Victor Ponta.

 

Victor Ponta face un anunț TRIST despre soarta Autostrăzii Transilvania

Comentarii Facebook