Ponta la ”mustrat” virtual pe Mirel Paladă, pentru că l-a lovit pe Goțiu: Ar trebui să își dea singur un pumn



Fostul premier Victor Ponta a condamnat atitudinea lui Mirel paladă, care a fost purtător al Guvernului Ponta, precizând că "ar trebui să îşi dea singur un pumn".

Ponta nu a ratat nici ocazia de a-l înțepa șipe fostul președinte Traian Băsescu.

"Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTĂ NICIO SCUZĂ pentru a-ţi rezolva o problema cu pumnii! Îmi pare rău de Mirel Palada ( nu mă dezic acum de el că om sau coleg într-o perioadă dificilă) dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplăcut - a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta. Aşa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru şi îl regretă - dar suntem toţi responsabili pentru deciziile noastre greşite", a scris Victor Ponta, pe contuș său de Facebook.

Fostul premier este de părere că acest caz va îngropa un subiect mult mai important şi anume cazul procurorului "Portocală".

"Şi mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să îşi dea singur un pumn - scandalul provocat de confruntarea lui cu Goţiu este un dar căzut din cer pentru toţi cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă şi mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului "Portocală" Negulescu şi cu primele dovezi scrise şi certe privind dosare penale mai falsificate şi mai abuzive decât în anii '50! Şi oare de ce în acest caz care priveşte grave abuzuri la adresa chiar a unor parlamentari nu putem să facem o Comisie Parlamentară de Anchetă - oare pentru că am afla lucruri concrete şi nu am mai putea face doar "balet de lupta Anti - Sistem"? Ps - şi aşa am ajuns în România ca Băsescu bătăuşul de copii să îi dea lecţii lui Palada !!! Băsescu ???", a scris Ponta.

Comentarii Facebook