Ponta l-a atacat dur pe Iohannis după ce a respins noul Cod Fiscal: Nici Băsescu nu ar fi făcut asta



Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a decis respingerea noului Cod Fiscal și retrimiterea legii în Parlament.

Victor Ponta a postat o reacție pe pagina sa de Facebook în care în acuză pe șeful statului că a luat o decizie ”pur politică”, preizând că nici măcar Traian Băsescu nu ar fi făcut asta.


"Decizia Domnului Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal ( agreat si laudat de mediul de afaceri , votat in unanimitate de Parlament, asteptat de societatea romaneasca in ansamblu nu doar pentru ca readuce cota de TVA la 19% ci pentru ca garanteaza dezvoltarea economica si sociala a tarii ) are doar doua posibile explicatii :


1- este o decizie pur politica de blocare a activitatii economice a Guvernului si a tarii cu orice cost ( ceea ce facea si Traian Basescu indiferent la consecintele negative)
2 - este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc ( ceea ce nici macar Traian Basescu nu ar fi facut vreodata)!

Indiferent care din cele doua variante e cea reala oricum pt romani este cea mai proasta veste posibila ( iar pentru cei care au votat in Noiembrie cel mai clar semn ca au fost inselati).


Vestea buna este ca azi putem consemna finalul oricarei iluzii despre noul PNL ( mai slugarnic si mai neserios chiar si decat vechiul PDL) - dupa ce au spus cat de bun e Codul Fiscal care este de fapt liberal, dupa ce au pus in programul lor de guvernare cota de 19% ca baza (amendamentul a fost al lor in Comisia de buget) si dupa ce au votat in unanimitate in urma cu trei saptamani in Camera Deputatilor proiectul - acum vor spune ca are dreptate Iohannis si Codul Fiscal e foarte prost!!!

E clar ca noul PNL este condus de reprezentanti nu doar slugarnici si ticalosi, ci de-a dreptul niste moluste politice! Se vor sinucide jalnic - Sa le fie tarana politica usoara!", se arată pe pagina de Facebook a premierului.

Comentarii Facebook