Ponta i-a transmis un mesaj pe Facebook lui Moise Guran: ”Wow!”


Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat jurnalistului economic Moise Guran.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Guran a postat un articol în care era de acord cu spusele premierului privind Codul fiscal.

WOW! Moise Guran este de acord cu mine privind Codul fiscal! Iar eu sunt de acord cu el despre Opoziția "Contra Tot"!”, se arată pe pagina premierului.

Iată postarea lui Moise Guran de pe biziday.ro :

După publicarea proiectelor noilor coduri fiscale şi de procedură fiscală cei din opoziţie par a fi dat în bâlbâială. Cum ar zice nea’ Mărin… Zici că au sărit dimineţa din pat pe partea ailaltă şi s-au oprit fix în perete. Există, de fapt, doar două-trei reacţii de la PNL, două pe facebook, iar a treia într-un comunicat al fostului ministru sănătăţii, Eugen Nicolăescu. În fine, o reacţie mai reținută a venit aseară de la Cotroceni, de la preşedintele Johannis. Din păcate pentru orice om de dreapta, cei de la PNL îşi devoalează goliciunea doctrinară, în timp ce offside-ul în care au rămas este uriaş. Domnul Eugen Nicolăescu spune că relaxarea fiscală nu este credibilă pentru că PSD a fost campionul introducerii de taxe noi şi impozite majorate. Aşa o fi, dar uite, pare a-şi recunoaşte greşeala… cum procedăm mai departe? Ne înjurăm sau ne apucăm de treabă? Domnul Eugen Nicolăescu ne îndeamnă să mai aşteptăm programul de guvernare la care tot lucrează şi nu mai termină de lucrat, domnul Cătălin Predoiu, în timp ce aici avem un proiect de lege foarte concret.

Comentarii Facebook