Ponta, din nou la atac împotriva lui Dragnea: Ne-am înțeles: nu-l susţin pe domnul Dragnea



Fostul premier Victor Ponta a declarat, marți, că nu înțelege de ce este atacat în continuare de Liviu Dragnea, precizând că este păcat „să bagi şopârle” în calitate de preşedinte PSD.

Nu înţeleg de ce continuă atacul asupra mea, de ce este aşa supărat că, de fapt, noi ne-am înţeles: eu susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe domnul Dragnea. Asta-i viaţa!”, a declarat Victor Ponta, adăugând că nu poate fi de acord cu „stilul de conducere monarhică” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD, relatează News.ro.

Invitat să comenteze sugestia făcută de Liviu Dragnea că ar fi existat o discuţie între premierul Sorin Grindeanu şi Victor Ponta legată de acordarea unei funcţii pentru cel din urmă, Ponta a răspuns:

Astea sînt şopârle şi nu-i frumos să bagi şopârle. Nu am cerut nicio funcţie şi nici nu mi s-a oferit vreuna. Nici domnia sa nu mi-a oferit vreo funcţie, m-a întrebat la un moment dat ceva, dar e păcat să bagi şopârle când eşti ditamai preşedintele PSD.

 

De asemenea, fostul premier a respins afirmația lui Dragnea potrivit căreia ar fi atacat guvernul Grindeanu şi a spus că se va întâlni cu primul-ministru, dacă acesta va dori să-i solicite sfatul.

Ori de câte ori mă va întreba, îi spun ce cred eu că e bine după care, sigur, deciziile le ia el”, a spus Ponta. „Domnul Grindeanu începe să conducă Guvernul şi face foarte bine. Să nu-l conducă altcineva, din altă parte”, a mai spus Ponta.

Liviu Dragnea, a spus, marţi, la B1 TV, că preferă să amâne discuţiile despre o eventuală funcţie în partid care să-i fie acordată lui Victor Ponta, lăsând de înţeles că a existat o discuţie în acest sens între Ponta şi premierul Sorin Grindeanu.

Comentarii Facebook