Ponta despre demisie: Dacă îmi dau demisia de la Guvern, înseamnă că dau țara celor care au distrus-o înainte

 

Premierul Victor Ponta a declarat că dacă își dă demisia va da țara celor care au distrus-o înaintea lui.

 

La guvern, lucrurile stau în felul următor. Nu că aș fi de neînlocuit, nimeni nu e de neînlocuit, dar sunt niște proiecte pe care le-am pus în aplicare și pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. În al doilea rând (...), eu am fost votat, împreună cu Crin Antonescu, ca să guvernăm, dar am fost votați și ca să nu mai ajungă ăia pe care i-am dat jos, adică Ungureanu, Predoiu, Boagiu, Ialomițianu, toată gașca. Păi eu dacă îmi dau demisia de la guvern înseamnă că dau țara celor care au distrus-o înainte(...), aia ar fi o trădare, categoric, a celor care m-au votat. (...) Plecarea mea pentru a veni exact cei care au distrus România înainte de USL ar fi o trădare a celor care au crezut în USL”, a declarat Ponta, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

La partid (...) am găsit imediat o formulă prin care cei aflați acum la conducere (...) pot foarte bine să conducă din punct de vedere politic partidul, mai ales că practic din toamnă începe pregătirea pentru alegerile locale, după aceea pentru cele parlamentare”, a mai afirmat Victor Ponta.

 

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare în dosarul "Turceni-Rovinari" pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, spălarea banilor.

Comentarii Facebook