Ponta anunță că va candida la alegerile prezidențiale: ”Antonescu era cel mai greu adversar”


Premierul Victor Ponta a anuțat, joi, la Adevărul Live, că va candida la alegerile prezidențiale, însă maoi suint câțiva pași de parcurs.

VOI CANDIDA LA PREŞEDINŢIE, însă mai sunt câţiva paşi care trebuie parcurşi până acolo. Pe 29 iulie, marţi, în cadrul structurii PSD voi cere sprijinul pentru candidatură. În septembrie avem nevoie de un congres, dar marţi cu siguranţă voi cere sprijinul partidului pentru a candida. Dacă voi câştiga sau nu, asta e un lucru pe care nu cred că îl ştie cineva, eu intru în bătălie ca să câştig", a declarat Ponta, potrivit mondonews.ro.

Ponta consideră că cel mai greu adversar pe care l-ar fi putut avea ar fi fost Crin Antonescu, deoarece i-ar fi fost greu să candideze ”împotriva unui prieten”.

"Probabil cel mai greu adversar pe care l-aş fi putut să-l am era CRIN ANTONESCU pentru că mi-ar fi fost greu să candidez împotriva unui prieten, mă rog unui fost prieten, aşa că decizia luată de PNL mi-a luat o piatră de pe inimă. Nu am nicio problemă cu faptul că domnul Klaus Iohannis este german, aşa cum sper ca nimeni să nu aibă o problemă cu faptul că eu sunt român”, a mai spus premierul.

Comentarii Facebook