Ponta a spus care sunt cele trei variante de premier ale PSD



Victor Ponta a declarat, lunim la Tulcea, că premier va fi propus de PSD, cu susţinerea ALDE şi a PRU, dacă această formaţiune va intra în Parlament, acesta menționând și trei variante posibile - Liviu Dragnea, Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici.

Cred că va fi un prim-ministru propus de PSD, evident, susţinut de ALDE, sunt convins că va fi susţinut şi de PRU, dacă intră în Parlament. Un membru PSD care a candidat, care a lucrat la programul de guvernare, adică poate să fie Liviu Dragnea, poate să fie Rovana Plumb, poate să fie Eugen Teodorovici”, a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Fostyl premieru a subliniat că PSD are cei mai competenţi oameni pentru funcţiile de miniştri.

Nu este important dacă sunt Teodorovici, Ponta pe funcţia x sau y. Important este să facem un guvern competent, pentru că avem experienţa anilor trecuţi, cu miniştri foarte buni, cu miniştri mai puţin buni şi aţi văzut şi dumneavoastră cum a fost anul ăsta când aduci oameni care nu se pricep şi se şcolesc pe spinarea noastră. E foarte rău, pierzi timp şi bani şi proiecte importante. Eu cred că PSD are cei mai mulţi oameni bine pregătiţi şi, dacă mă gândesc la mulţi dintre miniştrii care ne-au fost colegi în cabinet, cred că au învăţat foarte mult şi sunt foarte buni şi probabil mulţi dintre ei se vor regăsi şi în următorul Guvern. Dar haideţi să vedem ce votează oamenii duminică şi după aceea discutăm despre funcţii şi posturi!”, a menţionat Ponta.

Totodată, fostul premier a spus că actuala campanie electorală este”ciudată”, în contextul în care, potrivit sursei, PSD este singurul partid care are un program de guvernare.

Nu am mai văzut aşa o campanie. Un singur partid are program de guvernare, PSD. Ceilalţi nu prea au program de guvernare, iar PNL se aştepta să ne aresteze pe noi şi să vină ei la guvernare. Ei, uite că nu se întâmplă chestia asta. Îmi pare rău că domnul Iohannis nu mai e vorbăreţ. La începutul campaniei, era foarte vorbăreţ şi după aia probabil că l-a tras cineva de mânecă şi i-a zis să nu facă mai mult rău. Atunci când şi vorbeşte, ne dăm seama cine e. În rest, e o campanie ciudată”, a mai spus Ponta.

Comentarii Facebook