Ponta a postat o FOTOGRAFIE cu Dragnea lângă statul paralel: Maior, Kovesi și Oprea

 

Fostul premier Victor Ponta a dat publicității o nouă fotografie de la întâlnirile are aveau loc la vilele de protocol, unde Dragnea și ”statul paralel” purtau discuții. 

 

Președintele Liviu Dragnea, fumează și are în față un pahar de vin, dar stă lângă fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, transformată peste noapte în exponentul ”statului paralel”.

 

În fotografie mai apar Liviu Maior, șeful SRI, Gabi Oprea, ministru de interne, vicepremier și șef al Siguranței Naționale, si procurorul șef al DNA, Laura Codtuța Kovesi. Toți stau la un pahar de vin și pun țara la cale.

 

Pt membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

 

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !

 

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!

 

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!”, a scris Victor Ponta.

Comentarii Facebook