rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

PNL Cluj îi somează pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să să facă publice amendamentele la Legea Bugetului

   

PNL Cluj îi somează pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să facă publice amendamentele depuse de ei la Legea Bugetului Național, pe care îi acuză că nu au votat bani pentru proiectele importante al Clujului.

 

Județul Cluj este din nou Cenușăreasa alocărilor financiare de la bugetul național. În loc ca astăzi, odată cu adoptarea noului Buget Național în Parlament să discutăm despre fonduri alocate pentru Autostrada Transilvania, Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, pista Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj și alte obiective de interes județean și regional, asistăm neputincioși la bătaia de joc a PSD față de toți locuitorii județului Cluj și nu numai. 

 

Parlamentarii PSD-ALDE Cluj, în loc ca măcar să susțină amendamentele parlamentarilor PNL Cluj care vizau finanțarea obiectivelor menționate mai sus, au susținut și votat în schimb dezvoltarea infrastructurii din Teleorman, Dolj, Olt sau Mehedinți, după directivele date de șeful de partid, Liviu Dragnea. Din cauza acestor parlamentari iresponsabili, care nu sunt în stare să iasă din starea de slugărnicie față de șeful de partid, Clujul este vitregit de finanțarea care I SE CUVENEA DE DREPT! Pentru că, domnilor parlamentari ai PSD și ALDE Cluj, banii pentru Cluj nu sunt ai lui Liviu Dragnea sau ai lui Sorin Grindeanu, ci ai clujenilor. 

 

În 11 decembrie, o parte dintre clujeni au votat PSD și ALDE în speranța că aceste partide își vor onora promisiunile asumate în campanie, care au inclus și finanțarea celor mai importante obiective ale județului. Prin votul de astăzi, parlamentarii PSD-ALDE Cluj nu doar că nu au susținut Clujul, ci chiar l-au trădat. 

 

Îi somăm pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să spună cu subiect și predicat care au fost amendamentele depuse de ei la Legea Bugetului Național și care dintre aceste amendamente au fost adoptate”, precizează PNL Cluj, într-un comunicat de presă. 

9-2-2017, 11:59
12 vizualizări
7 comentarii
dorel9-2-2017, 13:26
stati linistiti ca va face boc pista de biciclete pe mijlocul e60 pana in brasov si oradea!
dorel9-2-2017, 13:22
Foarte bine! va fi din ce in ce mai rau pentru noi din punctul asta de vedere si nici nu ma mir.au iesit prostii in strada sa strige mueee psd, in loc sa faci ciocul mic si sa iti vezi interesul! Psd e la putere prostilor si voi faceti campanie anti psd, cat sa fii de idiot! ne meritam soarta! o sa mergeti cu bicicleta 4 ani la brasov si oradea!
mare e gradina Domnului si toti prostii sunt in ea la cluj! felicitari!
clujean9-2-2017, 15:07
Presupun ca asta e numele tau real (dorel), deci e un nume predestinat. Si nici nu ma asteptam de un "dorel" la un comentariu mai inteligent. Pai mai gaina beata, daca noi clujenii faceam mucles, crezi ca pishatu' de dragnea ne dadea bani mai multi????? Adica mai multi decat ZERO? Doamne, cat de prost poti sa fii ?!?!?!?!??!?!?!?
dorel9-2-2017, 16:24
gaina beata e mata, tu esti un cocos euforic si dansezi pe muzica pentru prosti din repertoriu pdl-pnl la fel ca toata gloata de cretini care ies in strada pentru tine ,mata, boc si iohanis. iti doresc o sapa de lenn cu care sa cultivi graunte pentru mata pe terenul primariei in arenda.iar referitor la intrebarea ta, da cred ca era mai bine pentru oras daca nu isi etala prostia asa cum o faci tu punand un stereotip cuiva in functie de nume! sa mananci kkt , stiu ca iti place!
Nae10-2-2017, 8:05
clujean, esti prost de bubui mai moima. Nu te doare neuronul ala singur, il pui la munca peste puterile lui, lasa-l sa stea linistit, poate medicina ca gasi o modaliate de a ti-l multiplica, pana atunci vezi de gradina, de desene animate, ceva la nivelul tau.
clujean13-2-2017, 16:28
Hopaaaaa, ce s-au infierbantat comunistii ! De unde le preluati astea, de la latrina 3 sau de la ghita-portcu' TV?
Buie moc9-2-2017, 12:54
Mai sa fie , eu nu am auzit de autostrăzi în Teleorman , Olt ,sau Dolj dar circul săptămânal pe autostrada Câmpia Turzii-Gilau ,Sibiu-Orastie , în curând e gata Turda-Sebes , Deva-Timisoara ,astea sunt in sud ??? Așa , și să nu uităm centura de diamant...

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

370 vizualizări
22-6-2018, 12:52
Cum şi-a motivat Dragnea demisia: ”Pentru mine, demnitatea e mai importantă decât orice funcţie”» Vezi tot
223 vizualizări
22-6-2018, 0:02
Firma SC DIFERIT refuză să lucreze la centura Floreștiului» Vezi tot
207 vizualizări
22-6-2018, 10:55
Mesajul Gabrielei Firea, după condamnarea lui Dragnea. L-a citat și pe Martin Luther King Jr.» Vezi tot
84 vizualizări
22-6-2018, 13:13
PSD nu RENUNȚĂ! A fost convocat Comitetul Executiv pentru Liviu Dragnea» Vezi tot
82 vizualizări
21-6-2018, 18:32
Dragnea, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz. Fosta sa soţie, Bombonica Prodana, scapă de proces» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?