PNL Cluj: Îi facem cadou lui Remus Lăpușan un Bike Card, să viziteze Cluj-Napoca!

 

PNL Cluj anunță că îi face cadou un Bike Card președintelui PSD Cluj, Remus Lăpușan, pentru a vizita orașul.

 

Auzind declarațiile electorale ale PSD Cluj, ai senzația că reprezentanții acestui partid trăiesc în alt oraș sau nu petrec suficient timp la Cluj-Napoca pentru a vedea câte s-au construit în ultimii ani, de exemplu cele trei parkinguri inaugurate în acest mandat (Mehedinți, Fabricii, Sala Polivalentă). Îngrijorat de faptul că președintele PSD Cluj nu își cunoaște orașul, PNL Cluj a decis să îi facă un cadou: un Bike Card care îi va permite să își îmbunătățească cunoștințele despre Cluj, foarte subțiri în acest moment.

 

Cu acest Bike Card, președintele PSD Cluj va putea să viziteze nu doar parkingurile amintite, ci și cea mai modernă Sală Polivalentă din România, centrul orașului modernizat la nivel occidental sau Spitalul Municipal Clujana, cu ambulatoriul modernizat cu bani europeni și cu echipamente medicale performante cumpărate de Primărie.

 

Dacă nu îi place cu bicicleta, președintele PSD Cluj poate vizita orașul cu unul din cele 50 de autobuze sau 30 de troleibuze noi sau cu unul din cele 4 tramvaie moderne.

 

Îi mai sugerăm președintelui PSD Cluj, dacă tot pornește în această vizită de documentare, imperios necesară, să dea o fugă și până la autostrada demolată, Orăștie-Sibiu, rușine națională care demonstrează cum construiește PSD, singurul partid care a demolat mai mulți kilometri de autostradă decât a fost în stare să construiască”, precizează liberalii clujeni.

Comentarii Facebook