PNL Cluj a protestat în fața Prefecturii Cluj. Tișe: Guvernul PSD este terorist - VIDEO

 

Circa 200 de membri ai PNL Cluj au protestat în fața Prefecturii Cluj, dând citire moțiunii de cenzură depusă de PNL, prin care se dorește demiterea guvernului Tudose. 

 

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, susține că prin reducerea impozitului pe venit, de la 16% la 10%, Primăria Cluj-Napoca pierde circa 25 - 30 de milioane de euro, bani care ar fi revenit Clujului din salariile plătite de locuitori. Guvernul nu a prezentat până acum nicio măsură pentru a compensa aceste pierderi. 

 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a spus și el că CJ Cluj pierde 10 milioane de euro, în același mod. 

 

Cei de la PSD sunt practic niște teroriști politici, pentru că în toate domeniile de activitate din această țară practic au distrus totul. Atât în domeniul administrației publice, unde prin măsurile luate au făcut practic imposibil ca anumite primării să funcționeze. De exemplu, Consiliul Județean Cluj pierde aproximativ 10 milioane de euro din buget, doar prin măsurile luate de acest guvern inconștient. În domeniul sănătății avem probleme. Chiar azi am primit de la un centru de-al nostru că nu mai sunt bani de salarii în anumite domenii. În învățământ profesorii au probleme pentru că majorările nu le-au fost acordate. În infrastructură, în acești ani, nu am reușit să terminăm nici măcar pe un km de autostradă și lucrurile pot să continue. Eu cred că orice zi în care acest guvern continuă să conducă această țară este o zi pierdută pentru noi și pentru copiii noști. De aceea cred că acest guvern trebuie să plece.

 

Județele în care avem conducere politică de altă culoare decât a PSD -ului observați și dvs alocările de bani, adică sunt inexistente.

 

Am semnat zilele trecute patru contracte pe PNDL (Programul National de Dezvoltare Locala), iar în județul Cluj au ales cele mai mici contracte atât ca sumă, cât și ca suprafață construită. Am semnat contracte pe 8 km de drumuri din totalul de 200 de km pe care le-am propus. Din cele 12 drumuri au ales patru, cele mai mici și mai puțin costisitoare, tocmai pentru a justifica că au dat și Clujului bani. În realitate Clujul este persecutat pentru că opțiunea electorală a fost alta decât PSD, iar PSD confundă guvernul cu partidul stat. Acum țara este condusă de partid. Măsurile luate nu numai că fac rău țării, dar întorc România cu ani în urmî. Noi cerem demisia acestui guvern și PNL a depus această moțiune și sper să aibă succes, dacă nu vom lupta cu acest partid de terorițști care distrug țara”, a spus Alin Tișe. 

Comentarii Facebook