Ploaia a blocat asfaltarea pe strada Moților. Care este stadiul lucrărilor

 

Strada Moților din Cluj-Napoca este punctul central al problemelor de trafic. Drumul este în lucru de luni bune și ștrangulează traficul pe ruta centru - Mănăștur - Florești.

 

În weekendul care a trecut, constructorii ar fi trebuit să asfalteze drumul până la strada Mărginașă, dar au ajuns numai până la strada Eminescu. Ploaia le-a dat bătăi de cap, a spus primarul Emil Boc. ”Ne-am propus să asfaltăm în acest week-end pe două benzi de la Primărie până la strada Mărginaşă. Porţiunea este asfaltată pe două benzi până la strada Eminescu, trebuia să ajungem pe două benzi până la strada Mărginaşă, dar din cauza ploii nu a fost posibil acest lucru”, a declarat primarul Emil Boc la Realitatea FM Cluj.

 

Electrica a reușit să schimbe toți stâlpii de iluminat de pe partea stângă, iar pe partea dreaptă numai două treimi au fost schimbați. 

 

În prima parte a acestei săptămâni va fi asfaltat drumul până la strada Mărginaşă, şi spre sfârşitul săptămânii, celelalte două benzi care rămân de asfaltat de la Primărie până la strada Mărginaşă”, a mai spus Emil Boc.

 

Abia apoi se va lucra la trotuare și plantarea arborilor.

Comentarii Facebook