Piete volante in Grigorescu, Gheorgheni si Sala Sporturilor. Cele din cartiere vor fi deschise dupa-masa VIDEO


Primaria Cluj-Napoca va inaugura trei piete volante in luna august in cartierul Grigorescu, Gheorgheni si la Sala Sporturilor. Ultima o va inlocui pe cea din Piata Unirii, care a fost inchisa la insistentele UDMR.

"In acest weekend interesul producatorilor, dar si al consumatorilor a fost dublu fata de prima editie a pietei volante din Piata Unirii. Am avut 65 de producatori, fata de 31 prima data. Acestia au fost informati ca incepand din acest weekend, sambata, 20 august, piata volanta se va desfasura pe platoul Salii Sporturilor. Sunt anuntati circa 100 de producatori, care oricum nu mai incapeau in zona parcarii din Unirii", a declarat primarul Sorin Apostu.

Din 23 august, in fiecare marti, in Piata 14 Iulie din cartierul Grigorescu, va fi deschisa o alta piata volanta, iar a treia va fi inaugurata, in data de 25 august, pe strada Unirii, din Gheorgheni, la capatul liniei 3.

"Acestea sunt deja stabilite. Urmatoarele piete vor fi deschise din luna octombrie. Piata de la Sala Sporturilor va fi deschisa intre orele 7.00 - 14.00, iar cele din cartiere vor functiona cel mai probabil dupa-amiaza", a mai precizat Sorin Apostu.

Primarul a mai declarat ca pentru buna desfasurare a pietelor volante unele strazi vor fi inschise temporar.

Comentarii Facebook