Pensionarii din jurul stadionului DORM acum, după terminarea Untold. Citește scrisoarea unuia

 

O femeie din Cluj-Napoca i-a trimis o scrisoare primarului Emil Boc, căruia îi spune că doarme acum, după 4 zile. 

 

Mi-e rusine ca locuiesc in Cluj, asa-zisa capitala europeana a tineretului 2015. Mi-e rusine ca minunatul nostru primar se bate cu pumnul in piept ca vai cate face pentru cetateni.

 

Locuiesc spre capatul cartierului Grigorescu (la aproximativ 2 km de centrul "distractiei" de la Untold). Ca si alti locuitori ai orasului, am fost nevoita sa plec din cauza zgomotului, insa intrucat unii trebuie sa mearga si la servici, aseara in 02.08 am incercat sa dorm acasa, pe strada Donath din Cluj-Napoca, insa mi-a fost imposibil din cauza minunatului concert la care eu nu am vrut sa merg si pe care totusi am fost obligata de Emil Boc sa il ascult. 

 

Nu am nicio problema cu organizarea unor evenimente culturale in oras de genul festivalului Untold, dar macar nu le faceti in mijlocul orasului. De ce sa suporte toata populatia Clujului (cateva sute de mii de oameni) muzica pe care o asculta cateva zeci de mii? De ce nu se organizeaza (am auzit ca deja s-au facut anunturi legate de editia din 2016) in afara orasului (de ex. in Hoia) astfel de manifestatii?

 

La politie nu are sens sa suni pentru ca ti se spune ca Primaria a aprobat festivalul, desi nivelul de zgomot este peste maximul admis. Plus ca ora pana la care se intinde minunatul festival trece de 3 dimineata, desi multa lume merge la servici.

 

Sper din tot sufletul sa existe niste repercursiuni pentru abuzurile la care am fost supusi toti locuitorii Clujului care am fost nevoiti sa stam acasa, sa mergem la servici si sa ascultam concertul din propriile case (in oras locuiesc si oameni bolnavi, copii, batrani, femei insarcinate- situatie in care ma aflu si eu, dar pe nimeni nu intereseaza acest aspect). Nici macar cu geamul inchis nu se putea dormi aseara.

 

Daca si la anul veti avea tupeul si nesimtirea sa organizati acest festival in centrul orasului sa fiti sigur ca voi face tot posibilul sa va pun cat mai multe bete in roate sa nu reusiti. 

 

Sunteti primar, adica ales de noi pentru a ne reprezenta si Clujul nu este mosia ta sa organizezi dupa bunul plac evenimente de acest gen.

 

Va doresc sa aveti atata liniste cata au avut locuitorii Clujului in aceste 4 nopti”, a scris clujeanca, pe domnuleprimar.ro.

 

Imi cer scuze pentru acest disconfort provocat si va multumesc sincer pentru intelegere. Sunt constient de nemultumirile minoritatii tacute, care a fost suparata pe zgomot, restrictii de circulatie sau artificii la ore tarzii, dar va asigur de faptul ca toleranta dumneavoastra a fost apreciata de toata lumea”, i-a răspuns primarul.

Comentarii Facebook