PDL a blocat intrarea de acces la sediul PNL FOTO

 

Pe ultima suta de metri, cele doua formatiuni politice se dueleaza, astfel ca cei de la PDL au blocat accesul in curtea de intrare in sediul PNL de pe Bulevardul Eroilor.

 

"Curtea este blocata pe interior de o masina a Partidului Democrat Liberal (PDL) Cluj. Pe partea exterioara este pus lacatul. De obcei usa aceasta este deschisa la aceasta ora (n.r 08:34). Seara se inchide, dar dimineata o deschide portatul. Acum nu este nimeni sa deschida usa, dar pe langa asta masina de campania a PDL blocheaza usile. Curtea nu este un domeniu privat, iar asa ceva nu s-a mai intampla nicioadata.

 

Noi suntem aici de la ora 08:00, insa cred ca situatia aceasta este de azi noapte. 


Este aici si Politia Locala si Politia Municipala, insa nu fac nimic. Sustin ca nu au nicio informatie", a spus pentru Stiri de Cluj, secretara PNL, Veronica Dumitre. 

 

"Intr-adevar a fost facut o sesizatre pe 112. S-a deplasat o echipa de la Sectia 1 Politie si in prezent s-a solicitat si interventia unei echipa de descarcerare", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ,  Anca Purdea. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Conducerea PDL nu a putut fi contactata.

Comentarii Facebook