rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Parking-ul de pe Negoiu e ÎN SFÂRȘIT funcțional, după ani de întârzieri

  

Controversatul parking de pe Aleea Negoiu, din cartierul Mănăștur, a fost pus, în sfârșit, pus în funcțiune, în această săptămână.

După ani întregi în care lucrările de construcție au fost amânate, în iarnă construcția a fost finalziată, însă parkingul nu a putut fi dat în folosință, din cauza faptului că nu avea avizeșe ISU necesare.

Totuși, primarul Emil Boc a anunțat că toate procedurile au fost finalizate și, oficial, de joi se va începe distribuirea locurilor de parcare.

Parkingul Negoiu este finalizat, avem autorizație ISU, a fost predat la Serviciul Parcări, cetățenii au fost informați. De mâine, joi, 14 iunie, se pot ridica abonamentele de la ghișeele Primăriei pentru cei care sunt eligibili. Mă refer la cei 375 de beneficiari ai locurilor de parcare de la parkingul Negoiu”, a declarat Emil Boc, miercuri dimineața, la Realitatea FM.

Cei care au avut garaje pe locul în care s-a construit parkingul și-au primit deja locurile de parcare.

De ieri, parkingul este folosibil de către cei care au avut garaje. Ei au fost primii care au primit abonamente pentru că au fost foarte ușor de repartizat. Așa a fost decizia Primăriei. S-au desființat garajele, s-a construit parking, cei care au avut garaje pe locul parkingului au fost primii care au primit abonamentele. Acelea au și fost deja distribuite. Parkingul este deja funcțional, deja s-a parcat”, a mai spus Boc.

13-6-2018, 13:58
58 vizualizări
7 comentarii
bbk14-6-2018, 10:16
Nu sunt bani pentru a construi parkinguri prin tot orasul, desi este nevoie.
Tehnic, un parking se poate ridica in jumatate de an, maxim un an, daca ar fi bani.

Cum se poate face rost de bani? Parcarile din aceste parkinguri sa fie vandute celor din zona, si din banii stransi, se poate construi alt parking in alta zona.

Asa cum cineva da 50000 de euro (sau mai mult) pe un apartament de 2 camere, de ce sa nu dea 5000..10000 de euro pe o parcare? Legal, cu acte, cu CF, ce poate fi vanduta ulterior.

Daca asteptam sa ne faca primaria parcari, vom astepta mult si bine.
hihi14-6-2018, 13:49
Ba, tu esti deranjat total la minte. Cine a spus ca nu sunt bani? Bugetul orasului e de 300 milioane de euro, un parking e la 3-10 milioane euro. Iar sa faci afaceri , ca Primarie, cu cetatenii orasului, cei care iti platesc existenta, e la fel de aberant. Altele sunt motivele pentru care nu se construiesc parkingurile, tu esti prea infantil mintal sa le intelegi, idiotul pamantului.
Bbk14-6-2018, 22:17
Idiotul pământului esti tu.
De ce ar trebui primăria sa faca parcări rezidentiale?
Sau, daca tot face aceste parcări, pe care apoi le închiriază cu preturi modice, de ce se oprește aici, si nu face si blocuri de locuit, pentru toată lumea, să nu mai fie nevoit omul sa dea o grămadă de bani pentru un apartament, ci sa stea in chirie în blocul primăriei cu 300 de lei pe an (cât ar fi echivalentul unui apartament, daca ar avea același tarif cu o parcare). Ce frumos ar fi.

Dar idiotul pământului care esti tu nu înțelege. Di n bugetul primăriei trebuie plătite o grămadă de chestii cum ar fi reparatul strazilor, iluminatul public, curatenia stradala, subventia pentru ratuc, salarii la o buna parte din bugetari, poate construcția unui stadion, sau spital, si multe multe altele.
Dacă te duce mintea, scade din bugetul orașului toate astea, vezi cât mai rămâne.

Apoi gândește ca ceea ce rămâne trebuie folosit pentru proiecte de interes public, nu pentru chestii ce sunt folosite de un număr restrâns de oameni.

Ai reusit sa citesti până aici? Ai reusit sa si înțelegi? Sau esti doar un analfabet functional.

hihi15-6-2018, 7:14
Ramane cum am stabilit, esti idiotul galaxiei, facut la betie si slobozit in sant de sifilitica.
@bbk18-6-2018, 23:44
Mai bbk!
Dar sa dai 800.000 eur numai pentru tineretul ortodox in proiectele care nu se vad si nu aduc valoare, sunt bani?
Sa dai la tot felul de ong-uri fara sa vezi rezultat dupa ei se poate?
Sa nu accesezi fonduri in oras pentru investitii sub pretext ca peste 15-20 de ani faci centura, metrou, Somes navigabil, sau tunel aerian se poate?
Sile13-6-2018, 21:56
Era bun acum 10 ani. In restul de 9 ani ar mai fi trebuit sa termine 9 parkinguri. Numai daca stai si numeri cate locuri de parcare a taiat in centru prin pietonalizari, benzi pt autobuse si reamenajari de strazi cu parcari mai putine si tot nu ar fi ajuns!
Moc an13-6-2018, 16:39
Iupiiii ceee buuunnnn iiii Booccc, cee faaiiinnn iii peee Neegoiuuuuu, uraaaaaaa!!!!!!

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

250 vizualizări
22-10-2018, 22:06
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, prins când semna prezent în Parlament, deși nu a fost la ședință - VIDEO» Vezi tot
186 vizualizări
22-10-2018, 20:34
Firma Diferit acuzată de ”șantaj” în cazul Centurii Florești - FOTO» Vezi tot
152 vizualizări
26-9-2017, 11:51
Metrou la Cluj! Boc: ”Mulți spun că sunt gogoși sau povești. În 10 - 15 ani am putea avea o linie”» Vezi tot
143 vizualizări
31-7-2018, 15:00
Emil Boc: Un metrou pe ruta Aeroport-Cluj-Floreşti, va rezolva problema traficului aglomerat» Vezi tot
41 vizualizări
18-10-2018, 21:30
Contractul pentru execuția Centurii din Florești a fost reziliat» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?