Parcul de lângă lacul Gheorgheni din Cluj a fost inaugurat. Vezi în PREMIERĂ cum arată Iulius Parc - Galerie Foto

 

Iulius Parc este inaugurat la aceasta ora. Vedeti in premiera fotografii din parcul a carui investitie a fost anuntata initial la 500 de mii de euro, dar care a ajuns in final la 2 milioane de euro. 

 

In cadrul evenimentului de lansare va avea loc un spectacol spectacol deosebit, oferit de Opera Națională Română Cluj-Napoca, care vor completa peisajul noului spațiu verde cu muzica marilor compozitori clasici.

 


Arii celebre semnate de Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar şi Astor Piazzolla îi vor încânta pe toţi cei prezenţi la evenimentul festiv.



Spectacolul va avea loc pe ponton, fiind încadrat de panorama Lacului de Vest.

Cu ocazia inaugurării Iulius Parc, clujenii sunt îndemnaţi să participe la o campanie care să aducă natura mai aproape de ei. În perioada 23 octombrie – 6 noiembrie, toţi cei care vor posta pe pagina de Facebook Iulius Parc o fotografie care ilustrează ”colţul lor preferat de natură” vor putea ajuta la amenajarea unor spaţii verzi din piaţa centrală a oraşului. Fiecare fotografie înscrisă în aplicaţia special creată înseamnă un leu donat de Iulius Group cu acest scop.

 

 


Suma aferentă fotografiilor postate de clujeni va fi investită în amenajarea rondurilor, ghivecelor şi bazei statuii lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii.

 

CITIȚI ȘI:

Scandal la inaugurarea Iulius Parc din Cluj. Emil Boc și Horea Uioreanu s-au certat pe cine e proprietarul parcului - VIDEO

Iulius Mall nu mai construiește două clădiri de birouri, ci doar una și va avea 10 etaje, pentru a nu afecta noul parc - VIDEO

Comentarii Facebook