Parc nou in Manastur, in zona bazei Unirea! Vezi cum arata VIDEO


Parcul Manastur 2, dat miercuri dimineata in folosinta, dispune de un teren de baschet cu 6 panouri, echipamente complexe de fitness si tobogane pentru copii.

Investitia se ridica la 583.387 lei si suprafata parcului este de 4.600 metri patrati, fiind creat un spatiu verde de 3.200 metri patrati.

Primele aparatele de fitness amplasate de Primarie in Parcul Central si in Parcul Rozelor au avut mare succes in randul clujenilor, motiv pentru care in 2011 Primaria Cluj-Napoca a extins programului de amenajare a acestora si in cartiere. Scopul acestei extinderi a fost acela de a facilita accesul cat mai multor cetateni la miscare.

Astfel, in cartierul Gheogheni exista deja aparate in parcul Detunata si in Parcul Lacramioarelor.

In Manastur, au fost montate astfel de facilitati in Plopilor, in zona Mehedinti - Parang, in Parcul Primaverii si la baza sportiva Unirea.

In Zorilor exista aparate pentru gimnastica in aer liber in zona din apropierea complexului Perla. In cartierul Grigorescu s-au montat astfel de aparate pe Bulevardul 1 Decembrie - in zona verde de pe malul Somesului.

In Marasti, sunt aparate de fitness in parcul de pe strada Aurel Vlaicu - zona Expo Transilvania si in Parcul Bibliotecii pe strada Coastei.

Costul total pentru amplasarea acestor aparate furnizate de King Industrial, Paniman, Ziegler se ridica la 536.187 de lei.

 

Vezi si...

Parc de 450 de mii de lei in cartierul Intre Lacuri! Vezi cum arata VIDEO si FOTO

Parc in Manastur, pe strada Mehedinti! Este prima zona amenajata dupa Revolutie VEZI cum arata VIDEO

Comentarii Facebook