Papahagi o atacă pe Alina Mungiu-Pippidi, care i-a taxat declarația de pe Facebook

 

Candidatul PDL la Senat în Colegiul 2 din Cluj-Napoca o atacă pe Facebook și pe Alina Mungiu-Pippidi, care i-a taxat comentariul: ”De ce n-am avea în scurtă vreme o președintă romă, lesbiană și atee”.

 

Am publicat ieri pe facebook (rețea de socializare privată, nu organ de presă!) un textișor în care analizam alăturarea Victor Ponta-Remus Cernea. După câteva comentarii agresive, dovedind o slabă capacitate hermeneutică, invers proporțională cu reaua credință, am retras acea postare, ca să nu îmi pierd timpul în explicații. Din păcate, n-a servit la nimic: iată-mă scos în fața comitetului cetățenesc, să-mi fac autocritica.

 

Vigilenți, komisarii poliției gândirii n-au pierdut ocazia să mă picteze în culorile sumbre ale obscurantismului religios și să se arate îngrijorați că biata mea existență publică ar pune în pericol libertatea lor de conștiință. Este o retorică de care s-au folosit comuniștii și alți atei militanți, pentru a oropsi creștinii. Nu mă miră, nu mă aștept mai mult de la autoarea "Evangheliștilor", hrănită cu UTC și migrată pe plaiuri unde ideologia ieftină pe care o propagă are curs (în valută). Pentru mine, doamna Mungiu este un intelectual simplist, lipsit de onestitate, care coboară atât de jos încât scoate citatele din context, minte și deformează. Profund ideologizată, roasă de invidii și idiosincrazii, mereu țâfnoasă și în continuă campanie de autopromovare, doamna Mungiu îmi pare o ființă profund nefericită, care ascunde resentimente periculoase. Un suflet de komisar, ce mai?”, atacă Adrian Papahagi pe Facebook.

 

Adrian Papahagi pe Facebook: ”De ce n-am avea în scurtă vreme o președintă romă, lesbiană și atee”

Comentarii Facebook