Papahagi a făcut coșul zilnic al românilor: Mie îmi place pâinea tare și arsă - VIDEO

 

Candidatul PDL, Adrian Papahagi, candidat în Colegiul 1 Grigorescu - Mănăștur, a făcut coșul zilnic al românilor, precizând că din mai și până acum totul s-a scumpit.

 

Papahagi a prezentat o pungă cu alimente de bază, spunând că preţurile au crescut cu 10 – 15 la sută faţă de luna mai. Candidatul a spus că a cumpărat o serie de alimente de bază care au costat 32,56 de lei, care, potrivit lui, în mai ar fi costat 25,85 de lei.

 

Nu e o pungă electorală, ci una care conţine alimente de bază - o cutie cu lapte, un pachet de unt, un kilogram de zahăr, unul de făină albă, 6 ouă , un kilogram de cartofi şi o franzelă. Toate acestea au costat azi (n.red. joi) suma de 32,46 lei, iar acum şase luni, de 1 mai, când se instala Guvernul Ponta, aceste produse costau, după calculele noastre, 25,85 de lei. Cu alte cuvinte, făcând un calcul simplu, reiese că se înregistrează o creştere a preţurilor cuprinsă între 10 şi 15 la sută. Acesta este bilanţul guvernării Ponta asupra buzunarului românilor, pe care îl resimţim cu toţii. Este un guvern iresponsabil care nu se preocupă de viaţa de zi cu zi a românilor, ci doar de obsesia lor, Jos Băsescu”, a declarat Adrian Papahagi.

 

Guvernul Ponta a avut şase luni să demonstreze oamenilor că cei de la USL merită să fie aleşi, dar a demonstrat că nu merită, că fac haos şi că preţurile au crescut”, a mai precizat Adrian Papahagi. 

 

Întrebat acum 6 luni cât costa pâinea în urmă cu 6 luni, Papahagi a spus: ”Depinde de pâine. Sunt foarte multe tipuri de pâine. E o întrebare fără sens. Eu iau o pâține de la cora care e foarte bine arsă și îmi place să fie coaja tare”. 

Comentarii Facebook