O bucată din parcarea de avioane de la Aeroportul Cluj e întăbulată pe o firmă privată. Acum s-a depus plângere PENALĂ

 

Un consilier județean a depus o plângere penală împotriva conducerii instituției. 

 

Având în vedere pasivitatea decidenților Consiliului Județean Cluj privind soluționarea problemei legate de înscrierea în Cartea Funciară a unor drepturi de proprietate, aflate ilegal in favoarea SC AVIATRANS SRL și de ipotecă în favoarea unui cetățean pe nume Liviu Oros, asupra unor suprafețe din infrastructură aeroportuară formate din platforma de parcare nr. 2 și calea de rulare avioane Bravo, cu consecințe patrimoniale deosebite pentru un bun de importanță strategică a județului nostru, astăzi, 8 ianuarie 2015, am sesizat prin plângere penală, pentru posibile fapte de abuz în serviciu, pe procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a afirmat într-un comunicat Mihai Seplecan.

 

Consilierul județean PNL Cluj susține că această situație aduce prejudicii Aeroportului ”în valoare de 37 de mii de euro”.

Preşedintele interimar al CJ Cluj, Vakar Istvan, a declarat la finele anului trecut că a fost făcută o acţiune în instanţă pentru înscrierea în Cartea Funciară a acestei parcări de avioane ușoare.

Comentarii Facebook